Sjekk ut den første traileren for «Ark Park»

Under kan du se den første traileren for Ark Park som er utviklet av Snail Games. Ark Park er et frittstående produkt av hoved spillet «Ark». Istedenfor å måtte overleve ute i villmarken blant dinosaurer og andre farlige dyr, skal du besøke en park, som gir deg muligheten til å oppleve dyrene på kloss hold uten å få hodet bitt av.

Det ser og høres veldig ut som Jurassic Park (før ting gikk galt). Traileren ser faktisk ganske lik ut som åpningen av Jurassic World. Traileren viser en ung jente som kommer tett på rovfugler, tyrannosaurus rex og den kjente dodo. Lanseringen vil bli i 2017, og spillet vil ha mer enn 100 forskjellige skapninger, og vil la deg reise rundt i variert landskap.

Spillet vil komme til HTC Vive, Oculus Rift og PlayStation VR i 2017.

Legg igjen en kommentar
(Visited 176 times, 1 visits today)