Vi tester: SUPERHOT VR

SUPERHOT VR er laget slik at tiden går kun fremover om du beveger deg fysisk i spillet. Hvis du står helt stille står også tiden helt stille. Hvis du begynner å bevege hodet eller armene begynner også fiendene dine rundt deg å bevege seg igjen.

I starten av spillet starter du uten våpen og må slå dine fiender som kommer mot deg, du må også unngå å bli skutt av kulene som blir skutt mot deg. Etterhvert vil du «spawne» med våpen eller gjenstander du kan kaste på fienden, om fienden har et våpen kan du ta dette våpenet fra fienden og bruke det mot andre fiender. Om du blir truffet av skudd eller blir slått dør du momentant og må starte fra begynnelsen av nivået igjen.

superhot-vr-review-5-681x383

Nesten alle elementene i spillet dukker opp i de første 15 minuttene, etter dette blir det bare flere fiender eller fiender som er plassert på nye steder, og selvfølgelig nye brett. Spillet kunne vært litt lengre, men i forhold til prisen så er det kanskje forståelig.

Superhot er et godt eksempel på at noen «non-vr» spill kan bli enda bedre i virtual reality, spillet er ganske strategisk da du må planlegge hvordan du skal ta ned alle dine fiender. Om det står en fiende i et vindu og en som kommer løpende mot deg, må du huske at når du skyter personen i vinduet har kanskje personen som løper mot deg allerede kommet til deg!

Vi likte spillet utrolig mye, og vi fikk alle følelsen av at vi har opplevd hvordan det er å være «The One» fra Matrix nå. Å kjøpe dette spillet er en «no-brainer».

 

terningkast 5

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 456 times, 1 visits today)