Her er Lenovo sitt VR-headsett

Det første VR-headsettet for Microsofts Windows Holographic platform ble nylig annonsert, og vil koste mellom 2600kr til 3400kr.

Rett før CES 2017 starter i Las Vegas, har Lenovo avslørt deres inntreden i virtual reality, et headsett som enda ikke har fått noe navn, med imponerende dobbel 1440 x 1440 OLED-skjermer, et utseende vi kjenner igjen fra PlayStation VR, og to kameraer foran på headsettet som gir muligheten for rom-skala posisjons sporing.

Lenovo har fortalt The Verge at prisen på headsettet er enda ikke satt, men vil bli nærmere $300 (2600kr).

lenovo-vr

Det er ikke kommet så veldig mye mer informasjon om headsettet, men Lenovo sier at vekten vil ligge på rundt 350g, dette er 200g lettere enn HTC Vive og 100g lettere enn Oculus Rift. De har enda ikke vist fram headsettet i fungerende stand, så det er ikke noe informasjon om «field-of-view» eller om de dobble 1440 skjermene gir bedre bilde enn 1080 x 1200 OLED skjermene som både Vive og Rift bruker.

lenovo-vr-2

Det kan virke som at planen til Lenovo er å bruke to kameraer på headsettet til å «tracke» området rundt deg slik at du kan spille i rom-skala. Hvis dette kommer til å fungere bra, så vil nok dette bli en stor konkurrent for både Vive og Rift.

Mer informasjon kommer nok iløpet av CES som går av stabelen 5. januar og varer til 8. januar.

Legg igjen en kommentar
(Visited 185 times, 1 visits today)