Oculus har kjøpt opp det danske selskapet «The Eye Tribe»

Oculus har nå fått opp øynene for «Eye-Tracking» teknologi og kjøpt opp selskapet «The Eye Tribe».

Vi har hatt en rekke med spennende kunngjøringer de siste månedene, men en av de som skiller seg veldig ut er nettopp denne. Det danske selskapet «The Eye Tribe» har jobbet med et «Eye-Tracking» utviklersett, samt blikk-basert programvare for virtuell virkelighet og smarttelefoner. Noe som er enda mer spennende er at de utviklet et system for VR som generere perfekte bilder bare i den retningen øye ser. Dette sparer en enorm mengde datakraft siden systemet ikke trenger å laste hele den virtuelle verden på en gang.

logo2_edit-1

Selskapets medstifter Sune Alstrup forklarte mer om hva teknologien kan gjøre til Techcrunch i 2014:

“This technology can basically go into any kind of device, everything from your smartphone, to your watch, or your car to automatically detect if you’re falling asleep behind the wheel, or in games where you could use your eyes to shoot. This is the kind of technology that’s applied in fighter planes today, it’s million dollar technology that we’re bringing to the mass market.”

Nå vil dette selskapet bringe denne spennende teknologien til Oculus, noe som kan bety at vi vil få «Eye Tracking» i fremtidige VR headsett.

Legg igjen en kommentar
(Visited 128 times, 1 visits today)