Rubin: De neste 12 til 24 månedene er da den virkelige kreativiteten kommer til å skje i VR

jason-rubin
Jason Rubin «Head Of Content / Oculus»

Price og Rubin er to veldig kjente personer innenfor spill industrien, de startet opp Insomniac og Naughty Dog som kom ut med spill som: Ratchet and Clank, Sunset Overdrive, Crash Bandicoot og Jak and Daxter. Price er forsatt hos Insomniac, men Rubin er for tiden «head of content» hos Oculus. 

Så Rubin sin jobb hos Oculus er å produsere så mange nye VR spill og opplevelser han greier, ved å enten finansiere andre selskaper eller overtale dem til å lage VR spill og opplevelser. Så har man selvfølgelig Oculus Studios også, som lager VR spill selv.

Rubin kunne fortelle at de har nok ikke skutt gullfuglen enda når det gjelder VR innhold forbrukere har lyst til å bruke penger på. De neste 12 til 24 månedene er da vi virkelig vil se kreativiteten i VR, forklarer han. Dette er da vi vil se spill og opplevelser som virkelig kommer til å bli underholdende for forbrukerne, og vi vil også se enda flere selskaper som begynner å fokusere på VR.

Han forklarer også at Oculus forventer å se interessen gå ganske seint oppover, helt til det plutselig kommer til å skyte av sted og nå ut til massene. Men dette vil nok ikke skje i år, mest sannsynlig ikke neste år heller, men det vil skje i fremtiden.

Rubin er mannen som sto bak den store spill lanseringen av 50+ spill da Oculus Touch lanserte. Noe som ble satt stor pris av forbrukerne, men Rubin sier at de har enda større ting i vente.

Legg igjen en kommentar
(Visited 115 times, 1 visits today)