Cyberpower introduserer nye PCer, inkludert en rekke VR-klare laptopper

På AMD sin stand på CES er CyberPowerPC en av mange som viser frem sin nye generasjon av PCer. Det nye systemet utnytter Ryzen Prosessorer og 7. generasjon Kaby Lake prosessorer sammen med noen VR-klare laptopper.

CyberPower tilbyr en mengde PCer, hver designet for spesielle behov, men Syber Gaming designet fokuserer på det de kaller «Console killer» som er en av deres kraftigste gaming PCer. På CES viser de frem Syber Gaming XL serien, som vil bli tilgjengelig i andre kvartal i år, her kan du velge mellom både AMD og Intel prosessorer. XL maskinene har store åpne tårn som har bra luftgjennomstrømning og kan komme med vannavkjøling.

I tillegg til disse har CyberPowerPC ogse en full rekke med 15″ og 17″ laptopper som er konfigurert til å være VR klare. Vector II, Vector II Z, og Tracer II kan bli sett på standen sammen med 18.4″ Fangbook 5 Extreme som kommer med dobbel GTX 1080 skjermkort.

For gamere som er interessert i å streame de mest avanserte spillene, har CyberPowerPC også oppdatert deres Pro Streamer serien. Disse kommer med populære streaming programmer som OBS og XSPLIT ferdig installert så du kan sette deg ned og begynne å streame med en gang. Denne serien bruker også Kaby Lake prosessorer sammen med to andre modeller som ligger på $2365.

Følg med videre for mer informasjon om CES.

Legg igjen en kommentar
(Visited 156 times, 1 visits today)