Den siste store oppdateringen til Fantastic Contraptions er her

Fantastic Contraptions har vært et av de mest populære spillene til HTC Vive og er nå også tilgjengelig på Oculus Rift med Touch støtte.

Spillet har fått gode karakterer for sine utfordrende puslespill og ved å utnytte nyskapende ideer og oppfinnsomheten til spillerne. Siden lanseringen har Northway Games i samarbeid med Radial Games gitt ut flere store tilleggspakker med oppdateringer og nytt innhold, og nå ser det ut som spillet vil få sin siste store oppdatering. I en epost fra utvikler Sarah Northway skrev hun at «1.6.0 vil bli vår siste store oppdatering til spillet. Vi er endelig ferdig!»

På Northway Games sin blogg ble det annonsert at de har lagt til en ny funksjon i spillet. Nemlig en level editor. Her kan spillere enkelt lage sitt eget brett, teste det ut og dele det med andre spiller på nett. Oppdateringen har fått navnet Anti-Oppenheimer Update (1.6.0).

Editoren i seg selv kan du finne ved å ta på deg den nye masken du kan finne i spillet (se videoen over) som tar deg til «The Dark World» her kan spillere lage sin egen lille vri på spillet og modusen er like responsiv som resten av spillet. Northway har også laget et artig tastatur i form av en gigantisk sommerfugl med bokstavene spredd ut over vingene.

Fantastic Contraption er tilgjengelig på Steam til både Rift og Vive for $29.99, men du kan også finne den i Oculus Store for $26.99 Spillet kommer også til PSVR i løpet av våren.

Legg igjen en kommentar
(Visited 139 times, 1 visits today)