Daydream View til $50 på Google Play Store ut februar

Har du nylig fått tak i en splitter ny Pixel, eller en annen Daydream kompatibel telefon? Da burde du se her..

Daydream View, det første headsettet som støtter den nye plattformen til Google er nå på tilbud i Google Play Store. Prisen (som vanligvis er $79) har nå blitt senket til $50, dette gjelder alle de tre fargemulighetene helt frem til 25. februar.

Hvis Google har planer om å følge salgs-teknikken til Samsung så kan vi forvente å se slike salg i fremtiden også. Samsung var ivrige på å gi bort headsettene som bundle sammen med telefonene deres, noe som gjorde at headsettet fort ble populært.

Tilbudet kommer som gode nyheter for utviklere som jobber med innhold til plattformen, det har blitt rapportert om et tregt salg av innhold på Daydream plattformen, men dette kan også være på grunn av det begrensede utvalget av telefoner som er kompatibel foreløpig.

Legg igjen en kommentar
(Visited 126 times, 1 visits today)