Vi tester: Space Pirate Trainer

Space Pirate Trainer er et ganske simpelt konsept. Du står på en plattform i en futuristisk verden og må beskytte skipet bak deg, unngå å bli skutt mens du skyter ned flyvende droner.

Spillet ville nok vært ganske enkelt om man ikke hadde brukt en Vive eller Rift, men headsettene gjør en stor forskjell i hvordan du spiller dette spillet. Jeg var i stand til å sikte og skyte på fiender i to separate posisjoner, jeg beskyttet meg fra venstre mens jeg sikter og skyter ned fiender fra høyre. Man kan også bruke våpen i begge hendene og bevege kroppen for å unngå å bli skutt av innkommende kuler/lasere.

Spillet er laget for «room-scale» VR, slik at du kan bevege deg rundt for å unngå å bli truffet av robotene, men det er fortsatt fullt mulig å spille dette om du ikke har plass for «room-scale», vi spilte det selv med ganske begrenset plass, som du kan se i videoen nedenfor.

Space Pirate Trainer ligger høyt oppe på våres liste, men dette er fortsatt bare et «Wave shooter» spill, det er ikke noe story line eller lignende. Så her må vi gi et terningkast utifra hvordan spill dette er, og det blir en solid femmer. Noe vi også ga til SUPERHOT, selv om vi mener SUPERHOT er et bedre spill enn SPT. Men man kan ikke sammenligne de, da SUPERHOT er et fullverdig spill, mens SPT føles mer som en tech demo.

Spillet er tilgjengelig både på Steam og Home, og ligger på rundt 100kr, noe vi mener det virkelig er verdt!

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 175 times, 1 visits today)