«Dear Angelica» er nå kommet til Oculus Home

I Dear Angelica setter de deg inn i en levende animert film, det føles litt som å være i en drøm, bare at denne drømmen er ikke fra din fantasi, men fantasien til artisten som har laget Dear Angelica.

Dear Angelica er Oculus Story Studios tredje visuelle historie, og kanskje den dypeste, som virkelig utnytter følelsene VR kan gi deg. Det er en veldig personlig fortelling, som også fokuserer på universelle temaer, men handler mest om det følelsesmessige båndet mellom et barn (Jessica, spilt av Mae Whitman fra Arrested Development) og mor (Angelica, spilt av Geena Davis).

Brevet som blir skrevet i filmen blir fortellerstemmen, og tar deg gjennom en serie av personlige minner som er satt sammen av filmscener moren (Angelica) er kjent for. «I’ve been watching all your movies again» skriver datteren, og forteller at hun ikke greier å skille mellom virkeligheten og sine personlige minner. «Your movies were so much more than just movies, they were about us» kan du høre Jessica forteller.

Vi har sjekket ut filmen og vi ble overasket over hvor dyp og fantastisk den er, du kan se klippet nedenfor, men vi anbefaler alle å sjekke dette ut i VR første gang, da man ikke kan sammenligne å se dette i Virtual reality.

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 121 times, 1 visits today)