Ny YouTube oppdatering gir PlayStation VR support

PlayStation har allerede solgt overraskende mange 360-graders video apper fra PSN Store, men en av de største appene har ikke blitt tilgjengelig før nå, nemlig YouTube. Flere brukere fra Reddit, Facebook og Twitter har rapportert at støtte for YouTube på PlayStation VR har kommet ut med den nyeste oppdateringen. Med PS VR støtte, kan vi endelig se YouTube sitt store utvalg av 360-graders videoer på PlayStation VR. For dere som ikke har vært borti dette før burde virkelig sjekke dette ut. Som du kan se på bildet over, så får man nå valget om man vil se klippet med PlayStation VR versjonen eller den normale versjonen, dette kommer opp automatisk om du bruker VR headsettet. Når du kjører PlayStation VR versjonen vil du nå kunne se 360-graders innhold i ditt headsett. Tidligere måtte man nedlaste 360-graders videoer og legge dette på en minnepenn for å så bruke en «workaround» for at det skulle fungere ordentlig. Over kan du se at support til PlayStation VR ble lagt til på versjon 1.09, om du ikke har fått denne oppdateringen enda kan du trykke på «Check for updates» ved å presse «option» knappen når du holder over YouTube appen på PS4.

Legg igjen en kommentar
(Visited 265 times, 1 visits today)