Vil vi se en aprilsnarr event i Pokemon Go?

Slashgear la nylig ut en artikkel der de forventet en mulig Magicarp event rundt april som en aprilsnarr.

Magicarp kan bli få hovedrollen hvis vi ser et pokemon event i begynnelsen av april. En Silph Road bruker og Pokemon analytiker ved navnet S.Dangles forklarte tidligere denne uken at muligheten for en Magicarp event som aprilsnarr kan være et faktum. Dette er spekulative nyheter og det finnes ingen kilder som har bekreftet dette, men Niantic har vært gavmilde med eventer tidligere så muligheten for dette er ganske sannsynlige.

Magicarp – for de som ikke kjenner til denne mystiske fisken i Pokemon Go, er nesten helt ubrukelig. I den animerte pokemon serien fikk vi ofte se Magicarp som brukte «struggle» og «splash» som angrepsteknikker som ikke gjorde skade på motstanderen i det hele tatt. Derfor ble denne pokemon sett på som ganske ubrukelig, men det skjuler seg en hemmelighet her. En Magicarp kan nemlig utvikle seg til å bli den mektige Gyaradosen.

Gyarados blir sett på som en av de mektigste Pokemon i Gen 1, i spillet så har den også gode stats. For å utvikle Magicarp til en Gyarados trenger du en god slump med «candy», hele 400 faktisk. Mange som ikke har tilgang til vann eller bor for langt unna sjøen kan derfor slite med å få tak i denne fabeldragen i spillet (Gyarados er egentlig en Flying/Water type og ikke dragon type, men vi liker å kalle den for det fordi). Med et slikt event så kan derfor Niantic hjelpe spillere å få tak i Gyaradosen også.

Men tilbake til eventet. Hvorfor tror vi at en Magicarp event kan være på vei spør du? Det ligger mye i medaljene man kan få tak i i spillet. Tidligere så virker det som Niantic har basert eventer utifra vanskeligheten å få disse medaljene. Vi så at i desember eventet fikk vi en stor økning Pikachu. Dette hjalp spillere å få tak i Pikachu medaljen som (for gull) krevde at man fanget over 200 Pikachu. Det finnes også en medalje for å fange Rattata, men disse finnes det som regel overflod av. Den siste av disse Capture medaljene er «Fisherman» medaljen hvor man må fange 300 Big Magicarp for å få gull, prosentsjansen for å hale i land en Big Magicarp er på ynkelige 14%. Hvis man greier å hale i land 100 Magicarp i måneden vil det nesten ta 2 år å få tak i denne medaljen.

Hvis dette er tilfelle så vil den nye transfer funksjonen som kom med forrige oppdatering være gull verdt når man må sende en horde av fisk til professoren.

Men som vi har sagt tidligere, så er dette bare spekulative nyheter. Men et event vil vi nok mest sannsynlig få se.

Legg igjen en kommentar
(Visited 641 times, 1 visits today)