Ingen flere DLCer til RIGS: Mechanized Combat League ifølge Sony

Sist uke fikk vi den overraskende beskjeden at Sony ha takket nei til mer innhold fra RIGS: Mechanized Combat League utviklerne Guerrilla Cambridge.

Dette fikk oss til å lure på hvordan fremtiden til RIGS kom til å se ut. Guerrilla Cambridge slapp en oppdatering til Playstation VR arena shooteren i desember, og det virket som mer innhold var på vei for å tilpasse spillet for e-sport arenaen. Men nå har Sony bekreftet at det ikke vil komme noe mer innhold til RIGS, men at serverne til spillet vil forbli åpne.

Uttalelsen er som følger: “For players of RIGS Mechanized Combat League, we would seek to reassure you that the online service is not affected by this closure but unfortunately it will mean that there will be no further DLC for RIGS. We shall also continue to provide community support.”

Community support vil forhåpentligvis bety ting som patcher og oppdateringer for å fikse feil, men utover det er det ikke mye mer vi kan forvente. En av de hyppigste klagene på RIGS var nettopp at det var for lite innhold i spillet, for få maps og moduser ga spillerne begrensede muligheter i spillet. Vinter oppdateringen hjalp litt, men spillerne ønsket enda mer til spillet. Cambridge har sagt at de hadde flere DLC planer som involverte flere gratis innholds oppdateringer.

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 117 times, 1 visits today)