Gabe Newell: «Vi er i gang med vårt eget VR spill i Valve»

Med-grunnlegger og president av Valve Gabe Newell var live på en AMA (Ask Me Anything) tråd på Reddit her om dagen, Tråden inneholdt et bredt spekter av emner.

Det var forventet mye fra utspørrelsen som hadde vært planlagt i noen dager, blant annet Valve sitt forhold til virtual reality, og ryktene og spekulasjonene rundt Half Life 2: Episode 3 og Half Life 3.

Newell har vist interesse for VR i flere år, og var en del av med-driverne da Oculus lanserte sin Kickstarter. Som lederen av Valve er han nå en hovedstyrke bak HTC Vive og Steam sin posisjon som en av lederne av VR innhold på Internett.

Sist år nevnte Newell at han hadde brukt mye tid sammen med Valve sitt VR team, og jobbet sammen om potensielle maskinvare og program utvikling. Foreløpig er «The Lab» firmaets eneste (ekte) VR utgivelse.

Det første VR spesifiserte svaret vi fikk fra Newell i tråden, var om Valve hadde planer om sin egen VR spesifiserte tittel på et tidspunkt. Reddit bruker GoodCrossing spurte, «Er Valve interessert i å lage en full spill opplevelse for Vive? The Lab var bra, men vi ønsker oss enda et fullt Valve spill.» På en kryptisk måte svarte Newell, «Ja. Vi mener VR er et ganske viktig verktøy for interessante spill.»

Newell hadde det også gøy med kommentarene sine der han hintet til mye men ikke ga oss noen konkrete eller direkte svar. I et tilfell ble han spurt om statusen på Half Life 3, der han svarte «The number 3 must not be said.» Etter å ha blitt utspurt videre angående en anonym kilde som konfirmerte at Half Life aldri ville komme med et spill nummer 3 svarte Newell med en humoristisk tone «I personally believe all unidentified anonymous sources on the internet.»

Legg igjen en kommentar
(Visited 589 times, 1 visits today)