Final Fantasy XV vil fortsatt komme til PlayStation VR, men det er ingen lanseringsdato enda

Om det er noe Final Fantasy fans er blitt vant til nå, så er det å vente, og om du venter på VR versjonen så er det bare å smøre seg med tålmodighet.

Under E3 i fjor avslørte de at Final Fantasy ville få VR support, og siden det har vi egentlig ikke hørt så mye mer om dette, og begynt å lure litt på om dette faktisk kommer. Men dette er nå blitt bekreftet av spillregissør Hajime Tabata under et intervju med Famitsu.

«Development is progressing» sier Tabata, «But we haven’t progressed to the point where we can say specifically when it will be released.»

Det er ikke så mye informasjon, men vi vet nå sikkert at VR support fortsatt blir jobbet med og er planlagt å komme ut som en DLC. Spillet vil ikke ha full VR support, det er mer som en PSVR modus, der du spiller som Prompto, en av de viktigste karakterene i spillet som har en stor kjærlighet til våpen. Her vil du bruke PlayStation Move kontrollere til å skyte ned store dyr sammen med de andre karakterene i spillet. Det ser litt ut som et standard VR skytespill, i en Final Fantasy verden.

Om DLC’en vil koste penger har det ikke kommet noe informasjon om enda, men vi håper på at dette blir en gratis DLC.

Tabate viste også interesse i å slippe spillet til PC, så det er mulig vi vil se Rift og Vive support i fremtiden.

Legg igjen en kommentar
(Visited 119 times, 1 visits today)