Pokémon Go kjører på med et nytt event nå i februar, denne gangen er det Valentine’s Day som står for tur

Pokémon Go sin første event i 2017 vil bli å feire Valentine’s Day, dette vil gi pokemon trenere et par ekstra fordeler når de er ute på jakt. 

Vi vil se mer candy, flere rosa pokemon, det vil bli lettere å fange disse rosa pokemon, og vi vil se en enda kraftigere «lure module.»

 Her kan du se hva Niantic skrev i deres blogg:

From February 8 at 11 a.m. Pacific to February 15 at 11 a.m. Pacific:

      «Players will receive double the amount of Candy when catching, hatching and transferring Pokémon. Buddy Pokémon will find Candy twice as fast for their Trainers. Lure Modules, which attract Pokémon, will now last for six hours instead of 30 minutes. Love is in the air, it seems. You’ll have a higher chance of catching pink Pokémon, including Chansey, Porygon, and Clefairy. Similarly, pink baby Pokémon like Cleffa, Igglybuff, and Smoochum  will have a higher chance of hatching from eggs.»

Pokémon Go er kanskje ikke like stort som det var når det ble sluppet sist sommer, men i januar fikk vi en rapport fra Sensor Tower om at Pokemon Go hadde passert over $1 milliard i fortjeneste på de 7 korte månedene siden lanseringen, og dette er en verdig prestasjon for et mobilspill. Store eventer som Halloween eventen og Christmas eventen har fått spillere til å komme tilbake til spillet slik at Niantic kan fortsette fortjenesten sin.

Legg igjen en kommentar
(Visited 349 times, 1 visits today)