Robinson: The Journey er nå tilgjengelig på Steam, men har en kritisk feil

Etter å ha vært en PSVR eksklusiv tittel siden november, så har Crytek’s vakre Robinson: TheJourney nylig dukket opp i Oculus Home, og har nå funnet sin vei til Steam også. Reaksjonen på spillet har vært alt annet enn en dans på roser derimot. Mangel på støtte til VR kontrollere var et av de store problemene Oculus Rift spillere støtet på. Men Steam brukere har det nok verre, bare 2 spillere er registrert å ha klart å starte spillet.

Se vår anmeldelse av Robinson: The Journey

Robinson: The Journey ble lansert på Playstation VR tidlig i November, nå ser det ut som deres eksklusive avtale med Sony er borte og spillet har funnet veien til både Oculus Store og Steam. Spillet er den andre fulle VR tittelen til Crytek, som også utviklet spillet The Climb.

I Robinson følger vi en ung gutt sammen med sin svevende robot som har krasjlandet på en planet der dinosaurer regjerer. Spillet har fantastiske visuelle effekter, noe som er en stor bragd på det ferske VR markedet, men spillopplevelsen blir trukket litt ned da man må spille det med en vanlig kontroller istedenfor VR kontroller.

En kritisk feil i spillet forhindrer også mange spillere å i det hele tatt starte opp Robinson: The Journey på Steam. Spillets forum er fullt med klager fra spillere som ikke klarer å starte spillet. Crutek’s utviklere har erkjent feilen og har lansert en patch som skulle fikse problemet, men mange spillere har fortsatt rapportert problemet i dag.

Ifølge data fra SteamSpy så har nesten 100% av brukere opplevet problemet, ifølge dataen så er det høyeste antall spillere registrert hele 2 spillere.

Med sin lansering på Steam, er Robinson: The Journey nå tilgjengelig på alle de 3 største VR plattformene, men kun 2 av headsettene.

Legg igjen en kommentar
(Visited 109 times, 1 visits today)