Valve viser fram en billigere, mindre og lettere base station prototype til Vive

Vi har allerede sett kontrollerne Valve jobber med, og nå viser de fram nye Base Stations til Vive.

Programmereren Joe Ludwig viste fram ny hardware for HTC Vive under et møte med pressen forrige måned. Her viste de fram en mye lettere og mindre base station, base station er den delen som sporer headsettet og kontrollerne til Vive.

Ludwig forklarte at dette bare er en prototype, og at det mest sannsynlig kommer til å bli endringer. Han påpekte også at base station man har til Vive nå bruker to motorer, og i prototypen de holder på med nå har kun en. Dette gjør at delen vil bli billigere, lettere, mindre og vil ikke lage like mye støy som den forrige. De gikk ikke dypere inn på hvor mye lettere, billigere og mindre delen vil bli, sikkert siden dette bare er en prototype, og mye kan skje innen den er ferdig.

“We think it will track a little bit better, have a wider field of view,” fortalte Ludwig. “[It’s] basically the next generation. Better in every way.”

Dette er ganske gode nyheter for framtiden til SteamVR, da man kan få ned prisen, som åpner opp for at enda flere har råd til å kjøpe seg ett VR headset.

Legg igjen en kommentar
(Visited 107 times, 1 visits today)