Starblood Arena kommer til PlayStation VR i april

Under PlayStation Experience i fjor viste Sony fram Starblood Arena for første gang. Spillet virket ikke så interessant da, men nå har WhiteMoon Dreams vist fram enda mer av spillet, og vi er blitt «hyped»!

Starblood vil bli et kompetitivt multiplayer spill, med mye innhold. Hver karakter vil ha sitt eget sett med våpen og evner, så du kan finne akkurat den karakteren som passer din spillestil. Gundo for eksempel, er en cyborg pilot som er god på lang avstand, mens karakteren Buck har fokusert mer på store våpen og har nok ikke like god kontroll på lang avstand som Gundo. Det er totalt 9 karakterer, og om du forhåndsbestiller spillet vil du få med noen eksklusive skins.

WhiteMoon Dreams har også kommet ut med dato for lanseringen. Det kommer ut 11 april i Usa og 12 april i Europa.

Legg igjen en kommentar
(Visited 186 times, 1 visits today)