Utforsk Amazonas regnskogen i denne nye 360 filmen

Takket være denne nye 360° videoen fra Conservation International, kan du nå bli med på en reise inn i Amazonas regnskogen og oppleve dens vakre og ville natur fra din egen sofa.

Filmen på 11 minutter blir kalt «Under the Canopy» tar deg med dypt inn i Amazonas der du vil oppleve hvordan det er å bo i den store regnskogen. Filmen ble laget for å øke oppmerksomheten rundt avskoging og utgraving av naturen.

Vi vil møte en lokal stamme som som lever av det regnskogen tilbyr, og får et lite inntrykk av hvordan de lever sitt dagligdagse liv. Vi vil også møte forskjellige dyr som- dovendyret «Splash» som pleier å henge rundt en sideelv av Napo elven som renner gjennom Yasuni nasjonalpark i Ecuador, samt anakondaer og flaggermus.

I turen gjennom regnskogen blir vi guidet av en lokal mann som heter Kamanja Panashekung. Kamanja sin familie har levd i regnskogen i flere generasjoner, og han viser oss hvordan regnskogen gir hans familie alt de trenger for å overleve.

Det finnes over 350 stammer og familier som lever som Kamanja rundt omkrong i Amazonas, og alle sammen er avhengig av regnskogen for mat, vann og husly. Amazonas er viktig for disse stammene, akkurat som den er viktig for alle oss andre også. Regnskoger hjelper ikke bare til å tilføre oksygen ut i verden, men trærne absorberer også opp karbondioksid som helper å redusere drivhuseffekten i atmosfæren.

Bruk gjerne et VR headsett når du ser denne filmen for maksimal innlevelse.

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 416 times, 1 visits today)