Sony har solgt 915.000 headsets på 4 måneder

PlayStation VR har solgt 915.000 enheter siden det lanserte i oktober, og begynner å nærme seg målet på 1 million solgte enheter iløpet av 6 måneder.

The Times har snakket med Andrew House, som er «global chief executive» hos Sony, han kunne avsløre at de har solgt 915.000 enheter siden lanseringen som var for fire måneder siden. Målet til Sony var å selge 1 million headset innen midten av april, noe de er på god vei til.

Headsettet har vært så populært at det har vært vanskelig å finne butikker som har det på lager, «You literally have people lining up outside stores when they know stock is being replenished», forteller House. Han kunne også fortelle at de vil øke produksjonen innen april.

Sony har også hatt en utrolig lansering i Japan, her solgte PlayStation VR bedre enn alle andre konsoller på bare en uke. De solgte 51.644 enheter fra 13 oktober til 16 oktober.

Det som er utrolig positivt med disse tallene, er at nå vil flere utviklere og kanskje større selskaper begynne å planlegge VR innhold, slik at forbrukere vil få enda mer innhold til sitt VR headset.

Kilde: theverge.com

Legg igjen en kommentar
(Visited 76 times, 1 visits today)