CrossVR har lansert ny mod til Robo Recall kalt RoboRevive

Hvis du har vært borti HTC Vive før så har du kanskje hørt om CrossVR også? Han er en av utviklerne bak Revive, en hack som gir HTC Vive eiere tilgang til eksklusive Oculus Rift spill. CrossVR bruker ikke Revive denne gangen, men har istedet brukt spillets egne mod support for å lage modden han har døpt RoboRevive. Modden bruker SteamVR sin Unreal Engine plugin.

Du kan laste ned modden fra GitHub, her kan du også lese hvordan du installerer den. CrossVR innrømmer at kontroll oppsettet ikke er perfekt, men dette er fordi spillet ble spesielt laget for Oculus Rift og Touch, noe som gjorde det vanskelig å velge knappe oppsettet til Vive kontrollene.

Utviklerne av spillet «Epic Games» jobber også med en offisiell fix på dette problemet som vil bli lansert senere denne måneden.

Legg igjen en kommentar
(Visited 163 times, 1 visits today)