I morgen kommer 4.50 oppdateringen til PS4, vil gjøre «Social Screen» og «Cinematic mode» bedre

Visste du at du kan nesten spille alle spill til PS4 med PSVR? Det vil ikke være ekte VR, men du kan få en stor skjerm foran deg som du kan spille på, slik at det nesten føles ut som at du sitter i din egen kino og spiller PlayStation.

Dette kalles Cinematic Mode, og denne funksjonen fungerer faktisk ganske bra til å se filmer med også. Det eneste som trekker ned er at du vil ikke få like bra skjermbilde som du vil få på en vanlig flatskjerm. Men i morgen kommer Sony ut med en ny oppdatering som skal gjøre dette enda bedre for PSVR.

I et blogg innlegg fra Sony sier de: «The resolution on the virtual screen will improve after you installed the update. On top of that, anyone using small or medium screen sizes will also see content natively running on the console at 90Hz bump up to 120Hz with the help of the headset’s reprojection technology.» Denne samme teknologien vil også få flere PSVR spill opp til 120Hz.

4.50 oppdateringen vil også forbedre Social Screen, dette er bildet som blir vist på skjermen når du bruker PlayStation VR, ifølge selskapet vil dette bli vesentlig bedre.

Legg igjen en kommentar
(Visited 143 times, 1 visits today)