Half Life 2 får en ny VR mod! Her er traileren..

Det har allerede gått 10 år siden Half Life 2 så dagens lys, men spillere finner fortsatt nye måter å nyte det klassiske spillet fra Valve, og snart vil Rift og Vive spillere kunne oppleve Gordon Freeman’s eventyr på en helt ny måte.

For kort tid siden ble det sluppet en ny trailer for Half Life 2: VR mod, en modifikasjon av spillet som lar Oculus Rift og HTC Vive eiere kunne nyte Half Life 2 i VR med room scale og med støtte til bevegelseskontrollene.

Utvikleren av modden (Mr_So-And-So) sier også at de prøver å få den lagt ut på Steam greenlight, og at det vil komme en kampanje snart for å få Valve til å godta det.

Modden vil være gratis, men du må eie Half Life 2 og begge episodene for å kunne spille det.

Se mer på subredditen deres her.

Legg igjen en kommentar
(Visited 218 times, 1 visits today)