Oculus grunnlegger Palmer Luckey har forlatt Facebook

Palmer Luckey, en av de opprinnelige grunnleggerne av Oculus VR har forlatt Facebook. Tre år etter at Oculus ble solgt til Facebook for rundt 3 milliarder dollar.

Om det var Palmer sitt eget valg eller om han ble tvunget ut av selskapet er usikkert. Palmer har vært en innovatør i VR bransjen, ved å være en av de opprinnelige grunnleggerne for Oculus VR, som virkelig sparket igang VR industrien på nytt. Dette har ført til en rekke innovasjoner og nye selskaper som har kommet opp med banebrytende ideer for VR bransjen.

Palmer havnet i søkelyset etter at det kom fram at han støttet Donald Trump, og hadde vært med å finansiere en gruppe som brukte litt utradisjonelle metoder for å sette Hillary Clinton i dårlig lys. Men selv om det har vært mye negativt om Palmer Luckey, så vil han være en ikonisk figur for den virtuelle industrien en god stund fremover.

Oculus har også kommet ut med en offisiell uttalelse som du kan lese her:

“Palmer will be dearly missed. Palmer’s legacy extends far beyond Oculus. His inventive spirit helped kickstart the modern VR revolution and build an industry. We’re thankful for everything he did for Oculus and VR, and we wish him all the best.”

Legg igjen en kommentar
(Visited 121 times, 1 visits today)