Oculus lar deg teste Defense Grid 2 helt gratis

Etter å ha brukt mye penger på PC som kan drive et VR headsett, og deretter bruke flere tusen på et VRheadsett som Oculus Rift eller HTC Vive, kan det være litt kjedelig å bruke mye penger på VR-spill. Heldigvis finnes det massevis av flotte gratis VR-spill og opplevelser der ute for alle plattformer, men det er som oftest de spillene man betaler for som tilbyr de beste opplevelsene. Derfor er demoer og gratis-spill så nyttige.

Det er vanskelig å vite om du kommer til å like et spill (spesielt et VR-spill) uten å prøve det først. Det er så lite informasjon man får av promoteringsvideoer, trailere og bilder. Derfor kan demoer gi et mye bedre inntrykk av selve spilleopplevelsen.

Heldigvis er det et veldig bra refusjonsprogram på Steam, mange utviklere laster opp demoer og det er ofte gratis spillhelger og gode rabatter som gjør spillene mer tilgjengelige enn vanlig. Før i dag hadde Oculus Home demoer og rabatterte spill, men det var ingen måte å «prøve» et spill før du kjøpte det.
I dag annonserte Oculus at Defense Grid 2 er det første spillet som vil ha en «Free to Try» funksjon på Oculus Home for både Oculus Rift og Gear VR. Dette skiller seg ut fra en demo fordi du ikke bare spiller en liten, frittstående del av opplevelsen. Du laster faktisk ned hele spillet, men bare en del av den er tilgjengelig med mindre du betaler. Dette er bedre enn en vanlig demo fordi du spiller den mest oppdaterte og stabile versjonen av spillet, og hvis du velger å kjøpe spillet, kan du fortsette der du slapp av i demoen istedenfor å starte helt på nytt.

På Defense Grid 2 sin prøveversjon vil du kunne spille det første kapittelet. På Reddit viste en utvikler fra Hidden Path at de er det første spillet som får denne funksjonen, men det kan virke som om Oculus har planer om å satse på dette fremover.

Legg igjen en kommentar
(Visited 125 times, 1 visits today)