HTC aksjene rett til værs etter priskutt på Vive

Etter at Oculus Rift reduserte prisen på sitt headsett inkludert til $499 så var det egentlig bare et spørsmål om tid før HTC komme til å følge etter. På mandag annonserte de at de vil kutte prisen på HTC Vive headsettene med $200. HTC gjør dette mest sannsynlig for å øke salget på headsettene og firmaets aksjer.

Aksjeprisen hoppet nemlig fra $62.50 NTD (litt over 2$ USD) tidlig på mandag til 67.70 (2.24$) på slutten av dagen. Det er en økning på 9.09%. Aksjene har gått svakt nedover etter dette og ligger nå (i skrivende stund) på 65.90 men det er fortsatt et stort byks.

Prisen på Vive headsettet var opprinnelig 799$, men etter denne nyheten vil de nå ligge på 599$. Det er fortsatt 200$ mer enn den nåværende sommertilbudet på et Oculus Rift headsett som ligger på 399$, og 100$ mer enn den opprinnelige prisen på Oculus Rift som er 499$ (denne prisen vil være i effekt om noen få uker).

Les også: Nå kan du kjøpe Oculus Rift til 4200 kr

HTC har også nevnt at de vil ikke slippe ut et nytt PC-basert headsett i år, men at firmaet vil lansere et standalone headsett (lignende Gear VR) i partnerskap med Google i tillegg til sitt eget alt-i-ett produkt i Kina.

Legg igjen en kommentar
(Visited 176 times, 1 visits today)