Besøk Hytta Til Unabomberen i Virtual Reality

Fra og med i dag vil vi se en ny VR opplevelse på Viveport til en pris på $4.99. Denne opplevelsen lar deg besøke hytten til Ted Kaczynski (også kjent som Unabomberen) hvor han bodde i over 20 år og planla angrepene sine. Unabomber: The Virtual Reality Experience er laget av Immersion VR og Newseum med støtte fra Vive Studios.

Opplevelsen er laget for å gi et kort innblikk inn i hvordan det ville vært å undersøke hytta som en F.B.I agent samtidig som du prøver å samle sammen bevis. I begynnelsen av opplevelsen kan brukere bestemme om de ønsker, eller ikke ønsker å publisere det kjente manifestet, «Det Industrielle Samfunnet og den Fremtid» som en del av etterforskningen, for eksempel.

Selv om opplevelsen har noe interaktivitet, så kan man ikke kalle det for et spill egentlig, mer som en interaktiv simulator, en slags måte å spionere på hva som egentlig skjer. Men dette er et steg videre enn det hva man kan oppleve i museum i dag.

Unabomberen er en av de mest kjente terroristene i USA, kjent for å levere bombene i posten til sine uante offer, grunnet kjennskapen er blant annet at Netflix nylig har lansert en kortserie om hendelsene.

Legg igjen en kommentar
(Visited 141 times, 1 visits today)