Her er den nye Oculus Home, Rift Core 2.0

Nå har Oculus gjort det enda enklere for Rift brukere og ta i bruk den nye Oculus Home versjonen Rift Core 2.0.

For å bruke beta versjonen må du gå til Settings, trykk på Beta fanen og kryss vekk «Use Classic Oculus Home», denne er aktivert som standard. Når dette er gjort kan du slenge på deg headsettet og du vil få muligheten til å bruke det helt nye start området med «Oculus Dash».

Oculus uttalte at de vil forbedre ytelsen i det nye hjemmeområdet. Brukere vil også ha muligheten til å «låse» endringene man gjør, slik at man kan rulle tilbake om man skal gjøre noen endringer man ikke er fornøyd med. De vil også forbedre måten man starter spill og apper som ikke er kjøpt via Oculus Home. Oculus har fortalt at fullversjonen av Oculus Home vil komme senere i år.

Med det nye hjemmeområdet kan man nå legge til spill og apper i en «wish list», dette gjør at man får en varsel om noen av dine ønsker kommer på tilbud i Oculus butikken. Man kan også nå administrere og installere VR apper på mer enn en harddisk eller Windows mappe. I tillegg vil man nå se playtime og achievements for VR appene i Oculus Home.

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 131 times, 1 visits today)