Vox Machinae med nye oppdateringer

Vi la først merke til Vox Machinae tilbake i 2016, da man kunne spille en demo med Oculus Rift DK2. Spillet har en utrolig god atmosfære, og vi gledet oss stort til spillet skulle få en release. Men så hørte vi aldri noe mer fra utviklerne. Men nå er de tilbake med en oppdatering og ny trailer!

Det originale spillet brukte en vanlig kontroller, men nå har spillutviklerne hos «Space Bullet» lagt til håndbevegelsekontrollere, som du kan se i traileren nedenfor. I spillet sitter du i en cockpit hvor du styrer en stor robot som du går rundt med og jakter andre spillere. Spillet ser utrolig «polished» ut, og omgivelsene ser fantastisk ut.

Med håndbevegelsekontrollere vil du få en enda mer realistisk opplevelse inne i cockpiten, i traileren kan du se at man faktisk må strekke seg fram for å aktivere ting på panelene.

Det er fortsatt ikke kommet en utgivelsesdato, men denne oppdateringen bekrefter at de jobber med spillet.

Legg igjen en kommentar
(Visited 73 times, 1 visits today)