De 5 beste PSVR spillene du kan spille nå

Det er nå over ett år siden PSVR kom ut i butikkhyllene, og vi har spilt igjennom en rekke av spillene. Under kan du se de fem spillene vi anbefaler alle å prøve, her vil det være noe for alle!

 

The Elder Scrolls V: Skyrim VR (Våres anmeldelse kan du lese her)

For å være ett spill som ikke var originalt laget for VR, så imponerer Skyrim VR! Her har du hundrevis av timer å bruke, dette er ett spill alle RPG elskere MÅ teste.

Skyrim er et actionorientert rollespill med en åpen verden utviklet av Bethesda Game Studios, og spillet er det femte i The Elder Scrolls-serien. Sjekk ut trailere under.

 

Superhot VR (Våres anmeldelse kan du lese her)

Superhot er det beste «shooter» spillet som har kommet ut til PSVR så langt. Dette er et virkelig bra eksempel på at et spill faktisk kan bli bedre og gøyere i VR. Istedenfor å sitte med tastatur og mus for å «dodge» kulene som kommer mot deg, må du bevege deg for å unngå å bli truffet av kulene som kommer susende mot deg!

I Superhot så går tiden fram kun om du beveger deg, så her må du planlegge dine neste bevegelser nøye for å ikke bli truffet av innkommende kuler mens du skyter og kaster objekter tilbake på fiendene.

 

Resident Evil 7: Biohazard (Våres anmeldelse kan du lese her)

Resident Evil 7 er det første spillet i serien der alt skjer i første persons synsvinkel, dette er bra både for stemningen i spillet og VR. I spillet styrer vi en person kalt «Ethan» som leter etter sin kone som forsvant for 3 år siden. Men etter å ha fått en ny e-post fra henne så reiser han til Dulvey, Luisiana for å prøve å finne henne. Dette fører ham til en gård som er eid av Bakers familien, gården virker nedlagt og i ruiner, men det er mye mer som skjuler seg på gården enn det ser ut som.

Det mest imponerende er at spillet gir deg over 12 timer med innhold hvor alt kan spilles i VR. Er du interessert i horror så må du virkelig kjøpe dette spillet! Sjekk ut gameplay under.

 

Robinson: The Journey (Våres anmeldelse kan du lese her)

I Robinson: The Journey blir du satt i skoene til Robin, en gutt som er den eneste overlevende(?) etter at romskipet han var med på krasjlandet på en planet kalt Tyson III, denne frodige planeten minner om juratiden da dinosaurene regjerte. Imens du venter på at redningen skal komme, må du utforske planeten sammen med ditt kjæledyr «Laika» og en robot kalt «HIGS» for å overleve.

 

Arizona Sunshine 

Arizona Sunshine har fått mye skryt etter at det kom ut til PC, og mange var skeptiske om det kom til å bli like bra til PSVR. Dette hadde de ingen grunn til å være, siden spillet er fantastisk til PSVR også!

Arizona Sunshine er ett actionfylt skytespill laget spesielt for VR, her blir du plassert i sørvest Amerika som har blitt infisert av zombier, som du må eliminere. Hvis du liker førstepersons skyte spill, er Arizona Sunshine spillet for deg.

Legg igjen en kommentar
(Visited 215 times, 1 visits today)