De 5 beste Vive spillene du kan spille nå

Nå som Vive har vært ute en stund, tenkte vi å lage en liten liste over spill vi mener alle burde prøve. Det er en ganske stor liste å velge mellom, da det ligger utrolig mye innhold til VR på steam for øyeblikket, men store deler av det som ligger der er små tech demoer og korte opplevelser, så her har vi de fem spillene vi mener er de beste til HTC Vive.

Star Trek: Bridge Crew

Har du noensinne drømt om å fly rundt i Star Trek universet? Da er dette virkelig spillet for deg! (og dine venner).

Star Trek: Bridge Crew vil gi deg en utrolig realistisk opplevelse takket være VR. Spillet setter deg og dine venner i hjertet av U.S.S Aegis. Ditt oppdrag er å utforske ukjente sektorer i rommet, kjent som «The Trench», i håp om å finne ett nytt hjem for Vulcan-befolkningen. Klingon riket er også i regionen, og de er en stor trussel mot planene til «The Federation». I Star Trek: Bridge Crew kan du også spille sammen med Oculus Rift og PSVR brukere, så om du har venner med et annet headset enn deg, så er ikke dette et problem!

 

Onward

Onward er ett «hardcore» førstepersons skytespill for VR. Hvis du liker taktiske militære spill som ARMA er dette spillet for deg!  Dette er nok det mest realistiske skytespillet laget til nå, og det er kun laget av EN person. Som en spiller i Onward må du kommunisere og koordinere rundt på kartet sammen med andre spillere for å slå ut det andre laget. Spillet har dynamisk vær og flere «game modes». Med begrensede HUDs og ingen crosshairs må du virkelig bruke ferdighetene dine i dette spillet.

 

LA Noire: The VR Case Files

I LA Noire: The VR Case Files blir du plassert i skoene til detektiv Cole Phelps for å løse kriminelle handlinger, avsløre korrupte folk og løse konspirasjon teorier som er inspirert av ekte handlinger som tok sted i Los Angeles tilbake i 1947. En av de mest korrupte og voldelige tidene i Los Angeles.

 

The Gallery: Episodes 1 & 2

Episode 1 og 2 går hånd i hånd og burde oppleves sammen. Spillet er laget spesielt for VR og har en utrolig god og spennende handling. Spillene har ikke så veldig lang handling, du blir nok ferdig med spillene i løpet av noen få timer, men det er ingen tvil om at det er verdt pengene!

The Gallery er et «puzzle/exploration» spill som er inspirert av mystery og fantasy filmer fra 80-tallet. Sjekk ut traileren under.

 

Superhot VR

Superhot er et virkelig bra eksempel på at et spill faktisk kan bli bedre og gøyere i VR. Istedenfor å sitte med tastatur og mus for å «dodge» kulene som kommer mot deg, må du bevege deg for å unngå å bli truffet av kulene som kommer susende mot deg!

I Superhot så går tiden fram kun om du beveger deg, så her må du planlegge dine neste bevegelser nøye for å ikke bli truffet av innkommende kuler mens du skyter og kaster objekter tilbake på fiendene. Du kan se våres anmeldelse av spillet her.

Legg igjen en kommentar
(Visited 140 times, 1 visits today)