Vi tester: Shooty Fruity til Playstation VR

Å jobbe bak kassa i en dagligvare butikk er kanskje en av de mest frustrerende jobbene som finnes. Men nå har utviklerne fra nDreams tatt opp denne situasjonen og gjort det til et morsomt og underholdende vr spill. I Shooty Fruity må du forsvare supermarkedet mot horder av gale grønnsaker og frukter som går amok samtidig som du må skanne varene til kundene dine.

Shooty Fruity er en fantastisk blanding av Job Simulator og Surgeon Simulator med et lite dryss av humoren til Rick and Morty spillet for å engasjere spilleren.

I begynnelsen av spillet befinner du deg på pauserommet for de ansatte. Her har du mulighet til å sjekke statistikk over dine egne ferdigheter, kjøpe nye våpen, sjekke toppscorer lista og velge spillemoduser og nivåer du ønsker å begi deg ut på.

Shooty Fruity er et underholdende spill, men mangler litt innhold. Etter å ha satt deg inn i spillet litt så får du fort følelsen av at dette er et «endless wave shooter» spill som ikke har noen storyline å følge, men underholdende, det er det! For øyeblikket er det kun achievements som vil få deg til å returnere til spillet, men vi håper å se en multiplayer funksjon eller lignende i fremtiden for å holde spillere engasjert.

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 74 times, 1 visits today)