Borderlands 2 kommer til VR

PlayStation annonserte at Borderlands 2 kommer til PSVR 14 desember i år!

VR implementeringen er gjort av Gearbox Software, som er utviklerne bak Borderlands, spillet vil både ha support for DualShock 4 og Move kontrollerne, og de hinter også til flere Borderlands spill som vil komme til VR.

Det er ikke noe snakk om en PC versjon av spillet, så det kan se ut til at dette blir en eksklusiv avtale med Sony enn så lenge. Det vil heller ikke være mulig å spille multiplayer, og de kommer til å endre hele «skill» treet for å erstatte co-op abilities.

Gearbox lover en helt ny «slow-mo ability» og teleportering bevegelser i spillet, om det kun vil være teleportering vet vi ikke enda, men vi håper på at man kan velge dette selv.

Vi kommer med mer info etterhvert.

Legg igjen en kommentar
(Visited 108 times, 1 visits today)