Blir Half Life: Alyx den neste AAA VR-tittelen?

Gabe Newell og Steam har holdt kortene tett til brystet om et nytt Half-Life spill, og selv om Half-Life: Alyx ikke er en oppfølger i serien, ser det ut som Half-Life fans endelig har noe å glede seg til.

Half-Life: Alyx er ikke en direkte oppfølger av Half-Life 2, men heller en bi-historie som finner sted mellom HL 1 og HL 2. Men selv om det ikke er en direkte oppfølger, så er det fortsatt et fullstendig HL spill der du kan utforske verden, kjempe mot groteske monstre fra andre dimensjoner og menneskelige motparter, samt følge en sammenvevd historie med de ikoniske karakterene kjent i Half-Life universet.

Ifølge spillbeskrivelsen har Alyx Vance og faren hennes Eli startet en motstandsgruppe som kjemper mot den brutale okkupasjonen av jorden fra de groteske monstrene kjent som «The Combine». Du spiller som Alyx og må kjempe mot «The Combine» for å redde menneskehetens fremtid.

Half-Life: Alyx vil bli tilgjengelig på alle PC-baserte VR headsett og skal fungere sømløst med bevegelseskontrollere. Spillet vil bli lansert i Mars 2020.

Legg igjen en kommentar
(Visited 1 times, 1 visits today)