500.000 GeForce RTX 3080 skjermkort funnet i en container

Å få et nytt Nvidia-skjermkort er vanskelig. Med epidemier og sterk etterspørsel har årets spillmaskinvare eksistert lenge. GeForce RTX 3070, 3080 og 3090 er begge vanskelig å få tak i.

gode nyheter

Det er en hyggelig overraskelse at en arbeider i en havn i Sør-Korea fant 500 000 skjermkort i en container. Choi Min-chik, en spiller, la merke til papirløse containere og ble merket med Nvidia.

Da han bestemte seg for å åpne en av pakkene, ble han overrasket. Ikke en eller to RTX 3080-er i containeren, men 500.000. På grunn av en administrativ feil var ikke containeren registrert hos rederiet.

Containeren forsvant fra radaren etter at den ble sendt fra Samsung i august. Nå har Nvidia bekreftet at kortene gikk tapt for flere måneder siden uten å bli sporet.

Hjelper på forespørsel

Nvidia har bedt om kort til Samsung i flere måneder, men Samsung, som lager skjermkort, kunne ikke gjøre annet enn å bekrefte at kortene ble sendt fra fabrikken.

Nå som kortene er oppfunnet, bekrefter Nvidia at de kan svare på forespørsler raskere enn de trodde. Tross alt er 500 000 en god mengde skjermkort. Aksjer i Nvidia begynte å stige igjen etter oppdagelsen.

Vi håper dette også vil hjelpe ventetiden for norske kunder.

Kilde: Frankrike 24. nyheter

READ  - Stopp den kaotiske kampanjen
Written By
More from Jakob Leif

Sjef: Jeg tror jeg vet hvor Holland skal spille neste sesong

I kveld skal Borussia Dortmund prøve å konvertere 1-2-tapet til Manchester City...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *