Å snu Trump: – En nasjonal feil

Stadig flere republikanere gratulerer Joe Biden med seieren i det amerikanske presidentvalget, men det er fortsatt en mann i Det hvite hus som nekter å innrømme nederlag.

Presidenten var et sjelden scenario etter valgnederlaget, men sendte i stedet sitt team av advokater for å presentere påstander om valgsvindel.

På en pressekonferanse torsdag sa blant annet påtalemyndighetene Trump hadde beseiret Joe Biden i et tilsynelatende valgskred uten bevis for noen vesentlige uregelmessigheter. Trumps advokater brukte nesten to timer på å gjennomgå den lange listen med påstander de mener var bevis på valgsvindel.

Pressekonferansen til advokatene har vakt oppmerksomhet, Er nå nok for mange av Trumps partikollegaer.

Svette går: Trumps advokat Rudy Giuliani svettet voldsomt på pressekonferansen, som spredte seg på sosiale medier. Video: Abby
Se også

Går hardt

En av dem er Trumps republikanske kollega, tidligere guvernør i New Jersey og Trump-rådgiver Chris Christie. I et intervju ABC Nyheter Christie tar tøffe tiltak mot Trump og hans juridiske team etter en pressekonferanse torsdag.

– Jeg var en tilhenger av presidenten. Jeg stemte på ham to ganger, sier Christie i et intervju med ABCs “This Week”.

– Men valg har konsekvenser, vi kan ikke fortsette å late som om noe ikke skjedde, fortsetter han.

– En nasjonal feil

Christie mener det er på tide for Trump og hans juridiske team å presentere bevis knyttet til valgsvindel.

“Helt ærlig, oppførselen til presidentens juridiske komité er en nasjonal feil,” sa han og refererte til påstander om omfattende valgsvindel av advokat Sidney Powell på en nylig pressekonferanse.

– Sidney beskylder Powell Kembe (guvernør Chris Kemp, forfatterens kommentar) på TV, men er ikke klar til å gå på TV for å forsvare og presentere bevisene han hevder han har, Christie er sint.

READ  Trump beklager og etterforsker mulige bestikkelser

Skiller seg ut fra advokaten

Powell sa i et intervju med Kemp og Georgias utenrikssekretær, Brad Rafensberger, at pengene ble brukt til å skade valgresultatet.

Trump løsrev seg fra leiranklageren mandag kveld og hevdet at han ikke var på det juridiske teamet for Trump-kampanjen. Reuters.

Trump har tidligere omtalt Powell som en av advokatene. Han gjorde det i en Twitter-melding 14. november.

Dette er ikke første gang den tidligere regjeringen i New Jersey har uttalt seg mot president Chris Christie.

– Vi kan ikke støtte deg blindt uten bevis, Partysagaen sa for kort tid siden.

– Velgerne snakket

Begeistring: Mye tyder på at Joe Biden vil være stille til 20. januar 2021, når han tiltrer som president. Donald Trump gjør store endringer. Marte Nylacan Helset / Doppleted TV
Se også

Christie alene er ikke nok partimedlem nå.

Republikaneren Fred Upton, en kongressmedlem i Michigan, har sagt at valget til Michigan statspresident er over.

Etter påstander om valgsvindel i leietakerstaten Trump, har Upton sagt at det ikke er bevis.

“Velgerne har uttalt seg, og det er ingen knivskarp forskjell i Michigan igjen, men det er 154 000 stemmer,” sa Upton til CNN søndag.

Han understreket også kanalen viktigheten av en god endringsprosess for Joe Biden.

Ber Trump om å innrømme nederlag

Etter at domstolen avviste Trumps anmodning om å oppheve valgresultatet i Pennsylvania, snudde også den republikanske senatoren Pat Dommey på hodet. Tommy erkjente ikke at Biden hadde vunnet valget.

EN Nyhetsutgivelse Han gratulerer Pita med seieren og ber Trump innrømme valgnederlag.

Fjern melding: President Trump la ut en uttalelse på en pressekonferanse fredag ​​som kan bety at han innrømmet valgnederlag. Video: Abby
Se også

“For å sikre at han blir husket for de store prestasjonene han har oppnådd og for å hjelpe oss å forene landet, må president Trump akseptere utfallet av valget og være komfortabel med å skifte presidentskap,” skrev Tommy.

READ  Lincoln Avalanche on Trams - NRK Trams and Finmark - Local News, TV & Radio

– På tide å stoppe dette tullet

Republikanske Maryland Gov. Larry Hogan kritiserte også Trumps innsats i et intervju med CNN. Hogan er godt kjent med presidenten.

Kanalen sier Hogan “ikke snakker med mange partimedlemmer” om det han beskriver som “bisarre trekk” fra Trump-leiren.

– Vi overvåket valg over hele verden, et land der vi respekterer valg. Nå ser vi ut som en bananrepublikk. Han forteller kanalen at det er på tide å stoppe dette tullet.

Trump angrep Hogan, og refererte til ham i en tweet som en republikan. Hogan likte det Respondent ved å oppfordre presidenten til å “slutte å spille golf”.

Gratulerer Biden

Ifølge CNN etterlyste republikansk kongressmedlem Paul Mitchell fra Michigan, senator Susan Collins fra Maine og Lisa Murkowski fra Alaska at den formelle overgangsprosessen skulle begynne nå.

Collins og Murkowski var blant tre republikanske senatorer som ikke signerte en resolusjon som fordømte demokratenes etterforskning av president Donald Trump.

Studere: Amerikanske tjenestemenn undersøker angivelig mulige utbetalinger til Ivanka Trump, presidentens eldste datter. Reporter: Elias K.R. Sol-Peterson
Se også

I tillegg gjorde ikke Collins og Murkowski Mitt Romney heller. Romney er en kjent Trump-kritiker og har gått så langt som å gratulere Joe Biden med seieren.

Ann og jeg gratulerer den kommende presidenten Joe Biden og visepresident Kamala Harris. Vi kjenner dem begge som kjente og beundringsverdige mennesker, skrev Romney, som hadde store forskjeller med Trump. Twitter.

Duckbladet har skrevet tidligere Stadig flere trekker nå tilbake til presidenten og hans lovgivende organ om Trump skulle innrømme valgnederlag eller splitte republikanerne.

READ  Sarah (18) redder Rosenborg - til og med på bordet - V.G.

Written By
More from Jakob Leif

Brad DeJalands fetter kopierte Holland – Molde scoret i introen – VG.

(Spelkovic – Mold 1–4) Earling Brad Hollands (21) fetter Albert Brad Dijaland...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *