Advarsler “Gratis Britney” protest utenfor USAs ambassade i Norge – VG

Diskuterte: Britney Spears har hatt faren som verge siden 2008. Dette betyr at hun ikke har lov til å kontrollere sine egne midler eller utøve sin stemmerett. Foto: A.P.

«Free Britney» er kunngjort – demonstrasjoner i store deler av verden onsdag kveld.

Publisert:

På Instagram kunngjør “Free Britney” -bevegelsen i Norge en demonstrasjon utenfor den amerikanske ambassaden i Oslo klokka 17.30.

VG er i kontakt med den amerikanske ambassaden. For øyeblikket ønsker de ikke å kommentere saken.

Arv Rosland, leder for kommunikasjon og byutvikling ved Urban Ecosystem i Oslo kommune, sa til VG at søknaden om demonstrasjonen ikke var sendt dem.

I følge politiets nettsteder Hvis du planlegger en demonstrasjon, et arrangement osv. På et offentlig sted, bør du rapportere det til politiet eller den aktuelle kommunen.

Grunnlegger bak Instagram-kontoen Gratis Britney Norge, Katherine Deaton Hebe sier VG oppfordrer folk til å stille opp for en internasjonal stjerne:

– Det er viktig å stille opp for Britney, og jeg håper mange vil velge å gjøre det, sier grunnleggeren.

Hebei insisterer også på at de viser tilbakeholdenhet utenfor den amerikanske ambassaden:

– Det blir et kort opphold på stedet, og det er nødvendig å ta forholdsregler for at demonstrasjonen skal finne sted på en fredelig og smittsom måte.

– Kom opp med en maske og hold 1 meter, insisterer hun.

Demonstrasjon: “Free Britney” demonstrasjon i Los Angeles, California i april. Foto: Matt Winkelmeyer / Getty Images Nord-Amerika

Tilhengere av Britney Spears er også kunngjort i Los Angeles, New Orleans, New York City, London, Paris og Köln, Tyskland. Gratis Britney Military Website.

READ  Ben Affleck og Ana de Armas: -

Bevegelsen mener at popstjernen begrenset friheten som et resultat av farens beskyttelse.

Alt har å gjøre med Britney Spears Snakker for første gang I mange år mot faren – da han tok vitneboksen onsdag kveld – var det norsk tid.

Britney Spears kommer under farens livvakt 2008. Defender har lenge vært kontroversiell, men Spears har ikke snakket offentlig om saken.

Den amerikanske avisen er New York Times Fikk tilgang til rettsdokumenter, som viser at Britney tidligere var misfornøyd med faren og var langt mer misfornøyd enn noen gang kjent.

– Han avslørte at sikkerhetsvakten har blitt et instrument for undertrykkelse og tilbakeholdenhet mot ham, skal en av etterforskerne ha skrevet i en uttalelse siden 2016, sa avisen.

Written By
More from Jakob Leif

Valgsvindel anklager demokrater – NRK Urix – Utenlandske nyheter og dokumentarer

Republikanerne anklager demokratene for juks når de teller stemmer i de fire...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *