Agar Horizons kjøper Hydro Power Supplier Rainpower – E24

Agar kjøper enda en gang fornybar energi, denne gangen i en vannkraftleverandør.

Konsernsjef Ivind Erickson og Agar Horizons administrerende direktør Christian Rocke.

Donasjons-ID

Publisert:

Aker Horizons, et datterselskap av Kjell Inge Rkke Group Aker, har signert en avtale om å kjøpe Rainbow, som leverer tjenester og teknologi til den globale vannkraftindustrien.

Les mer

Acres Horizons med fornybare kjøp

Skyter kapital

Acres vil investere 100 millioner dollar i kapital for å videreutvikle Rainbow, ifølge en aksjemarkedsmelding. Ingen kjøpesum spesifisert.

Acre Horizons skriver også at de ønsker å kombinere Acres tekniske og programvarefunksjoner med Rainbow’s vannkraftportefølje for å skape vekst.

Det oppkjøpte selskapet vil være en del av Acre Horizon-porteføljen av selskaper som er i en tidlig fase eller trenger mer vekst.

Tilbyr regnkraftturbiner, styringssystemer, vedlikeholdstjenester og teknologi til vannkraftindustrien. Hovedkontoret er i Lillestrom.

Les mer

Far og sønn Rocky gjør milliarder mer til fornybar energi

Grønn forpliktelse

Acre har investert i olje, gass og maritim virksomhet de siste to tiårene, men nå vil nye investeringer stort sett bli investert i fornybar energi.

Rocks eldste sønn, Christian Rock, står i spissen for innsatsen. I fjor ble han president for det nye selskapet Agar Horizons.

Oppkjøpet kommer kort tid etter oppkjøpet av det irske fornybare selskapet Mainstream Renewable Energy (MRP), hvor dekar sjøvann og solenergi kommer inn i produksjon av fornybar energi.

Store eierstillinger i vindselskapet Acre Offshore Wind og Acre Carbon Capture, og Wreck Silicon er også inkludert i Acre Horizon.

Publisert:

READ  Inngangsdøren til operasjonshuset ble rammet av en bølge - Hogan reiste med 10 meter vann - V.G.
Written By
More from Jakob Leif

Terrorangrep på Kabul flyplass – mer enn 100 drept – Viji

Selvmordsbombere angrep en port og et hotell utenfor Hamid Karzai flyplass. Minst...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *