Aksjemarkedet stuper til et høydepunkt på Wall Street – Robinhood stuper etter en steinete topp – E24

Den brede S&P 500 og tunge Nasdaq traff rekordhøy torsdag med den høyeste listen noensinne.

Brendan McDermott / Reuters
Publisert:

Dette er New Yorks største indekser ved avslutningen:

  • Dow Jones industrielle gjennomsnitt er opp 0,79 prosent
  • Nasdaq er opp 0,78 prosent
  • S&P 500 er opp 0,60 prosent

I tillegg lander den enorme S&P 500-indeksen og det kraftige Nasdaq-landet med den høyeste listen noensinne.

Tidligere rapport US Department of Labor Forrige uke søkte 385 000 mennesker om det nye jobbtilbudet. Det var omtrent hva forskerne forventet CNBC.

Samtidig var antallet påfølgende søkere om stillingsytelser mindre enn tre millioner. Dette er det laveste tallet siden epidemien rammet USA.

Robinhood faller fra en dramatisk topp

Robinhood, en online handelsplattform, har en dårlig start på aksjemarkedet. Etter å ha blitt børsnotert til en emisjon på 38 dollar, falt aksjen nesten ti prosent den første dagen.

Tirsdag steg imidlertid aksjen med 25 prosent, før den steg med 50 prosent onsdag. Totalt sett doblet aksjekursen etter at selskapet ble børsnotert.

I dag er imidlertid aksjen ned 27,6 prosent igjen. Prisen på en aksje er nå $ 52, som fortsatt er høyere enn startprisen på 38.

– Kathy Woods ARK Invest ser ut til å ha gått inn i en betydelig andel, og underholdningsinvestorer ser ut til å engasjere seg, sier John Hercardi fra Atlantic Equities CNBC. Han anbefaler å kjøpe på lager og har et kursmål på $ 65.

Ifølge analytikeren kan kraftige hopp ta et skudd i beinet for Robinhood -rollen opp og ned.

– Det er ikke normalt at et lager av denne størrelsen beveger seg veldig fort. Jeg tror dette vil avskrekke institusjonelle investorer, sier Hejerti.

Robinhood -siden var sterkt involvert i stykket på GameStop -rollen tidligere i år.

Uber doblet antall ritt, men falt på aksjemarkedet

Transport Uber kom ut med den siste kvartalsrapporten i går etter børsens avslutning. Selskapet doblet antall turer sammenlignet med andre kvartal i fjor, men justert driftsresultat viste et tap på $ 509 millioner.

Uber -aksjene steg 3,01 prosent i løpet av dagen, først i rødt.

Ifølge CNBC, selv om inntektene var høyere enn forventet, tapte selskapet mer penger enn analytikere trodde Uber gjorde.

Booking.com er på bedring etter krisen

Blant annet Travel Service Booking Holdings står bak hotellnettstedet booking.com, kunngjorde i går etter stengetid på aksjemarkedet Inntektene økte med 243 prosent i andre kvartal i år, Sammenlignet med kriseåret 2020.

Andelen bestillinger steg 5,85 prosent i løpet av dagen.

Selskapet peker også på et underskudd på 167 millioner dollar. På samme tid i fjor hadde den et overskudd på 122 millioner dollar. I juni kunngjorde Booking Holdings at den ville returnere støtte fra forskjellige statlige støtteprogrammer. Selskapet har 137 millioner dollar i kostnader for regnskapsføreren, opplyser selskapet i en uttalelse.

Les på E24 +

Antall norske aksjonærer å bekymre seg for

READ  Coronapas - Coronapas til frisøren?
Written By
More from Jakob Leif

Norsk politikk, Frp | Sterk økning for Frp: Nykommer rett til Sortering

Kraftige bukser til Frp i Oslo. Etter mer enn et år med...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *