Alan Walker, Lord and Postcropicate – V.G.

Maskladter: Alan Walker og Imanbeck tok ingen sjanser når deres nye samarbeid ikke ble ødelagt. Foto: PROMO / SONY

Fantastiske sommervibber sitter fast på ukens sanger, som inkluderer blant annet solenergi, serengeti og – Jaguar! – Scotman John.

Publisert:

Lord – «Solkraft

VGs terning viser 4 poeng

Etter en lang pause uten de musikalske tegnene på livet, er Herren tilbake, og “Solar Power” – en reversibel og skuldersenkende sak med et drivende element av lydgitaren – ankommer akkurat i tide til sommerferien. Ved første øyekast er sommerens hymne trivialiteten til en sang – en omtrentlig demo av George Michaels kraftige “Faith”. Men de subtile detaljene avslører gradvis seg selv, og til slutt lurer “Hey Jude” -stemningen rundt bålet på en befriende måte.

Morgan Sulei, Arne Harlan & Postcropiket – «Sarenga

VGs terning viser 2 poeng

Morgan Sulei + Postcropiket = «Sarenga», nok til å forutsi. Arne Harlan var nok en positiv overraskelse for mange – underskriverne – “hver gang vi møtes” på våren. Med “Sorenga” kommer han tilbake i fire øl-i-posen lommemodus, assistert av sommerfest arrangør Morgan Sulei, som dukker opp her på sitt stille og vanligste sted. Du burde ha en god julidag for ikke å bli litt provosert av denne ene pottesangen.

Admiral B – Hey் Hei fru

VGs terning viser 5 poeng

Admiral B har levd i relativ ensomhet de siste årene, men med “Hei fru” er han tilbake for å vinne måter. Dette er den åndelige fortsettelsen av “Talk a Little”, som hørtes ut som mange sommeren 2010. Uttrykket på dette punktet er mer kassegitarkomedie, men Admirals energi og romantiske syn på verden er fortsatt smittsom, og “Hey Madame” kan snart bli en av høytidens favorittflørter.

READ  Norge Kersty lager Hollywood-historie - VG

Alan Walker & Imanbeck – «Søte drømmer

VGs terning viser 3 poeng

Alan Kazak har gått sammen med singelen single Sweet Dreams på ETM-arrangementet Imanbeck, hvor han graver inn i den uforglemmelige (og uunngåelige) 1995-suksessen til Scotman John av uforståelige grunner som et refreng på ட் Scottman (Sky-pop-pop-pop-pop-pop ). Det føles som en gimmick. Synd, for verset – og den stadig mer energiske hovedpersonen – har noe å tilby.

Fructal – – Lonely Robot »

VGs terning viser 5 poeng

Noen ganger er det hyggelig å høre musikere som vet om sin plass i tradisjonen, samtidig som de kan legge karakter til påviste former og strukturer. Anne Liz Frockettal er en av dem – en flott sanger, gitarist og låtskriver. Det er usannsynlig at “Lonely Robot” vil riste kloden ut av bane, men sangen – den sakte bevegelige Powerpop-perlen – tilbyr en fantastisk blanding av å gjøre nittitallet til et fruktbart tiår. Dette er verdt en introduksjon.

Døv – பெரிய Stor fargemasse

VGs terning viser 5 poeng

Det amerikanske bandet Tiffanys brutale black metal drømmende, innadvendte gitarpop (også kjent som “showcase” fordi artister som definerte ordet på nittitallet ofte stirret intenst på skoene mens de spilte). Det er ikke mye black metal i Defy Havens nye solo-sang – mesteparten av en indiesang som hadde vært enda mer fantastisk uten de overbevisende sekundene med vag dødsskrik i siste øyeblikk.

Tones and Me – Overskyet dag

VGs terning viser 4 poeng

I disse ydmyke anmeldelsene er australske Tony “Tones and I” en av Watsons mest skremmende sanger de siste 20 årene. Den hyllesten går selvfølgelig til menikhiten “Dance Monkey”. Å skrive prosjektet som helhet er likevel ikke enkelt – i det minste når Watson synger sanger som “Cloudy Day”, er det en ekstatisk og fengende følelsesladet sang med et snev av tanker.

READ  - Han var redd - VG
Written By
More from Jakob Leif

Docblade avslører: – Gikk til angrep med en kulepenn

17. september angrep to innsatte et medlem av en rivaliserende gjeng i...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *