Alexandra Burke: – – Fortalt å bleke huden

Alexandra Burke, 32, fanget alles øyne da hun stakk av med “X Factor” -hiten i 2008. Nå kan hun imidlertid avsløre at det ikke bare var det hektiske livet som fulgte med stor suksess, men også de fryktelige ideene og utfordringene.

Tolv år etter at han vant konkurransen, skaper han overskrifter igjen. I et flott intervju med Forsvarer Hun er veldig ærlig om sine egne, veldig sjokkerende opplevelser fra TV -tiden.

– Advarte meg

Hennes nå avdøde mor, Burke, fra ung alder, prøvde å forberede datteren på det som ventet henne i musikkbransjen.

– Hun advarte meg om at folk uunngåelig ville få farge, sier Burke, og moren hennes, som var i “Soul II Soul” før hun døde, fikk nedsettende kommentarer om både farge og kropp.

Opptreden: Den norske komikeren Espen Ekbo er mest kjent for sine mange roller og karakterer. Nå er det spesielt en karakter som har gjort Instagram -brukere til røde.
Se også

Ifølge 32-åringen hadde han allerede opplevd rasisme i en alder av tolv da han deltok i talentkonkurransen “Star for a Night”.

Jeg begynte å få kommentarer som “Fordi du er svart, du vil ikke gå langt”, “Du må jobbe ti ganger hardere fordi du er svart”, han var også fyren i virksomhetsbloggerne som slang med lepper.

Imidlertid toppet alt seg i 2008, og som hun noterte toppet hun “X Factor” da hun var 19 år gammel.

– Det gikk først opp for meg da jeg ble bedt om å bleke huden min etter “X -faktor”, avslører hun.

Endring: Gianna, datter av George Floyd, mistet faren da hun var seks år gammel. Fire involverte politifolk er nå siktet i saken. En av dem ble dømt for overlagt drap og de tre andre var medskyldige i drapet. Video: Stephen Jackson
Se også

Burke ønsker ikke å avsløre hvem som kom med kommentaren, men sier at det var en person som jobbet kreativt med ham.

READ  Bredbåndsspill kommer i trøbbel - søvnløs av kongebeskjeden

Han sa også tidligere, i en offentlig video, om samtaler for å bleke huden. Det gjorde han etter at Black Lives Matter -bevegelsen dukket opp i fjor, etter at George Floyd ble drept av den tidligere politimannen Derek Chavez.

Den tapte moren

Ni år senere, da han deltok i “Definitely Come Dance”, ble han ertet. Ler mindre denne gangen, sier Burke.

Hun sies å ha blitt bedt om å le mer av ledelsen hennes som sa at hun ikke ville fange folk hvis hun ikke lo. Når hun ser tilbake, har hun fjernet administrasjonen.

På den tiden må det ha vært noen mennesker som viste at stjernens mor døde – samtidig ble hun anklaget for å le for lite.

Les mer: – Jeg følte meg dårlig da jeg så bildene

Written By
More from Jakob Leif

KrF vil innføre ny kontantstøtte for pårørende til eldre over 75 år: 90 000 kroner per år

Gjell Ingolf Robstad håper å takke ektefeller og barn for innsatsen i...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *