Amanda Knox mot Matt Damon – Viji

Assassin’s Creed: Amanda Knox mener navnet hennes fortsatt er forbundet med en forbrytelse. Foto: Thomas Nilsson / Viji

Hun ble fengslet i fire år for et drap hun ikke begikk. Nå går han hardt for en storfilm med Matt Damon og mediedekningen om den.

Publisert:

Hun var sentrum for mye omtalte saker i 2007. Amanda Knox, student ved tabloidmagasinet som ble omdøpt til “Foxy Knox”, er funnet skyldig i drapet på romfartsvenninnen, Meredith Kercher, som studerte i Italia. Knox Dømt til 26 års fengsel, Men så var det Utgitt og vasket.

Oil Worker: Matt Damon spiller hovedrollen i Stillwater. Foto: Jessica Ford / Focus Features

Denne helgen blir filmen “Stillwater” med Matt Damon i hovedrollen vist. I nesten alle tidligere anmeldelser og kritikk ble Amanda Knox -saken reist. Regissør og manusforfatter Tom McCarthy sa i et intervju med Vanity Fair at saken til Knox var inspirasjonen for begynnelsen av filmens arbeid.

Det krever ikke mye fantasi å se at handlingen ligner veldig på Knox ’historie: i filmen spiller Damon en oljearbeider fra Oklahoma som er dømt for drapet på romkameraten for å rydde opp i datteren som sitter i fengsel.

Også i filmen fanget dette drapet medias oppmerksomhet, og synderen, spilt av Abigail Breslin, hevder å være uskyldig.

Utgitt: Amanda Knox kom tilbake til Seattle i 2011 etter å ha sonet fire års fengsel for uløst drap. Foto: Thomas Nilsson

Amanda Knox synes ikke å tenke så mye på oppmerksomheten hun får igjen. Med hashtag Stillwater skriver han på Twitter: Har jeg mitt eget navn? Ansiktet mitt? Hva med livet mitt og livshistorien? Hvorfor er navnet mitt nevnt i ting som ikke har noe med meg å gjøre? Jeg stiller spørsmål fordi andre fortsetter å tjene på navnet mitt, ansiktet og historien min uten min tillatelse. Nå den siste i #STILLWATER -filmen.

READ  - Du har allerede fullført en kald krig - VG

I samme tråd på Twitter fortsetter han å saksøke igjen fra sin side, og tar blant annet standpunkt mot Vanity Fair og beskriver seg selv som “inspirert av The Saga of Amanda Knox”.

– Jeg stopper her et øyeblikk. “Sagaen til Amanda Knox”. Hva betyr dette? Gjorde jeg noe? Nei. Dette refererer til hendelsene som ledet fram til attentatet mot Meredith Kercher -raneren Rudy Quide (Quide var i 2008 Ble funnet skyldig For drap, Journ.anm)

Også omtalt er korrekturleseren for bransjenettstedet Deadline.com.

Han klarer å omtale Amanda Knox som skyldig i drap i sin kritikk, og la til at noen andre blir dømt, uten å legge til at han faktisk ble frikjent. Uten å svare sier Knox at han ba anmelderen om å endre den.

Written By
More from Jakob Leif

Leicester – CL satte fyr på kampen i Newcastle med seier over VG

(Leicester-Newcastle 2-4) Chasing Leicester ristet Champions League i Newcastle. Nå øker risikoen,...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *