Andreas «Dix» Hawkland: – – Ikke så lett å påføre

Det ble satt igjen i helgen Gi Music Award B3 Gold. Dette er den åttende årlige prisutdelingen – om enn i en litt annen forkledning enn før.

I år ble prisutdelingen fra Teachman Library i Oslo arrangert av Jonis Joseph (28), Henrik Barley og Martin LeBrod (27), kjent fra P3-prosjektet «Character from. Sistnevnte er også kjent som “P3 Morgan”.

Blant årets nominerte fant vi navnene på Dagney (30), Ruben (25), Astrid S (24) og Julie Bergen (26), mens vi blant utøverne så navnene på artister som Emily Nicholas (33) og Isa (21). Og Dix (27).

Programledere: Årets P3 Gold Awards ledes av Martin Leprod, Henrik Barley og Jonis Joseph. Foto: NRK
Programledere: Årets P3 Gold Award-vinnere er Martin Leprod, Henrik Barley og Jonis Joseph. Foto: NRK
Se også

– Ikke lett å matche

Som nevnt var Dix, eller egentlig kjent som Andreas Hawkland, en selvskrevet gjest på årets prisutdeling, hvor han fremførte en fremføring av den siste “Duchenne Tourer” -låten.

Men først på søndag fortalte han sine følgere på Instagram at han var redd for det flere uker før han fremførte sangen.

“Det var et av de beste øyeblikkene jeg noensinne har opplevd som artist. Jeg gråt bak brillene mine. Denne gangen er jeg foran hele landet mitt på TV og fremfører en sang som ikke har noe å gjøre med noen andre enn meg så langt,” skrev han søndag om showet “Thousand Tears”. .

De siste årene har Dix stormet Norge med populære Russell-sanger og radiohits. Det er imidlertid ikke ofte du kommer bak ansiktet til den berømte artisten, men denne helgen la han på bordet flere kort om sitt eget liv.

PAR: Maria Stavang og Magnus DeVolt dukket opp offentlig for første gang som et par på B3 Gull. Der presenterte de gaver sammen.
Se også

Under “P3 Gul” snakket 27 år gamle Tourette åpent om diagnosen, der Stian “Staceman” Thorbjornsen, 38, og hans mor og yngre bror Matthias, kjent fra “Paradise Hotel”, stilte opp for å snakke om den talentfulle låtskriver.

READ  USAs president Donald Trump sprer den "syke" Obama-ideologien

På showet hadde artisten et seriøst ansikt da han løftet hjertet og forklarte at det var rart når alle trodde han visste hvem han var, men ikke gjorde det egentlig.

– Da jeg gikk på skolen var det veldig vanskelig å holde både OCD og Tourette med tics. Han uttalte da åpent at det ikke var så lett å være i form.

Bully tok eierskap til navnet

Matthias, broren til den berømte musikeren, forklarte i intervjuet at broren hans ble kalt Tickling da han ble mobbet som tenåring og at han ønsket å ta eierskap til Hawkland-navnet.

Vurdering: Andreas “Dix” har gitt ut sommersangen “Nå Koser Vi Oss” av Hawkland og vurderer at andre sommersanger skal slippes i år. Programleder Cain Falch viser også sin egen sang. Video: Thea Hope / Reporter: Cain Falch
Se også

Moren til to gutter på sin side sa at sønnen hadde mye prikking i øynene, og derfor bruker han ofte solbriller – så ingen kan se om han lukker øynene.

Den store pelsen, som ble symbolet, ble så å si beskrevet som et skjold.

I følge Lomlegan Tics er spontane eller semi-spontane bevegelser (motoriske tics), eller ufrivillige lyder (vokal tics). Prikking av Tourettes syndrom kan avta eller øke over tid.

Apropos: Andreas Hawkland ga diagnosen sin under gårsdagens B3-gull. Foto: Øvind Ganesh Agnes / TV2
Apropos: Andreas Hawkland ble løst fra diagnosen under gårsdagens B3-gull. Foto: Øvind Ganesh Agnes / TV2
Se også

Stille med musikk

Lørdag kveld ble kunstneren oppdaget på “Doxrevian” hvor han snakket om mobbing og diagnose.

I NRK-programmet forklarte Hoagland at foreldrene hans la merke til at diagnosen roet seg da han først begynte å spille musikk. Dix synes det er bra å bidra til bedre forståelse ved å gjøre andre åpne for diagnosen.

Hemmelig: Andreas Hawkland, bedre kjent som kunstneren til TIX, var ikke redd for å sette pris på hans musikalske talenter. Video: I kveld med Helen og Steen på TV2 i kveld.
Se også

– Mobbing forsvinner aldri, men til jeg får en melding fra en forelder som sier “babyen min har det bra med deg”, vet jeg at jeg gjør noe riktig.

READ  Ny flammebeskyttelse vil hindre Venezia i å synke til sjøs - NRK Urix - Foreign News & Documentaries

På Instagram skrev han på søndag, alle sloss med dem, og du er ofte langt bak enn du vanligvis ser ut.

“Jeg tror alle har det vanskelig noen ganger, men jeg vil gjøre det klart at vi alle sliter med tingene våre. Alle! Derfor bør ikke boka vurderes ut fra omslaget. Les boken først,” skrev han og la til at han setter stor pris på støtten han fikk etter P3-utseendet.

Written By
More from Jakob Leif

Israel: – Betaler Pfizer for bivirkninger

På tirsdag sa det israelske helsedepartementet at de hadde funnet en sammenheng...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *