Andrew Cuomo – Isolert: – Defensiv og farlig

New York (Douglas): Seks kvinner hevder at Cuomo, 63, har trakassert dem seksuelt. En av kvinnene sier at Cuomo berørte henne i fjor da de to var alene hjemme hos guvernøren.

I tillegg er Cuomo i dårlig vær for å kompensere for antall dødsfall på et sykehus i New York under koronainfeksjoner.

Beregninger: New Yorks guvernør Andrew Cuomo er i alvorlig nød etter påstander om seksuell trakassering. Lytt til historien om Charlotte Bennett, en av advokatene hennes, i et intervju med CBS.
Se også

Et flertall av demokratiske politikere i statslovgiveren har bedt om at den demokratiske guvernøren skal trekke seg. Det har også New York-ordfører Bill de Blasio.

– Misbruke

Fredag ​​fikk Cuomo nok et seriøst skudd for buen. To ledende parlamentsmedlemmer i New York, senatorer Chuck Schumer og Kirsten Gillibrand, søker nå å trekke seg etter Cumo-påstandene.

– Vi berømmer de modige menneskene som kom frem med alvorlige påstander som overgrep og upassende oppførsel. På grunn av mange troverdige påstander er det klart at guvernør Cuomo har mistet tilliten til sine politiske støttespillere og folket i New York. Begge senatorene sa i en uttalelse at guvernør Cuomo skulle trekke seg.

Andre fremtredende demokrater, som kongressmedlemmer Jerry Nadler, Alexandria Occasio-Cortes, Patrick Maloney og Brian Higgins, har uttrykt lignende synspunkter.

Cuomo er nå under uavhengig etterforskning ledet av statsrådets justisminister. Statens lovgiver har også startet en høring i High Court, som resulterte i hans avskjedigelse.

Schumachers uttalelse kom kort tid etter at USAs president Joe Biden sto i Roshagen under feiringen av Great Corona. Pythons talskvinne Jen Zaki sa imidlertid ikke om Biden mente Cumo skulle trekke seg.

“Hver kvinne som hevder å bli trakassert av guvernøren i New York, bør bli hørt, behandlet med respekt og få lov til å fortelle sin historie,” sier Saki. A.P.

New York: Guvernør Andrew Cuomo tårer over påstander om seksuell trakassering. Video: Abby
Se også

Cuomo nekter å trekke seg tilbake. Han benektet også at han noen gang hadde rørt noen som var upassende. Samtidig beklager han om han har skapt noen formue.

READ  Christian Erickson - utskrevet fra sykehus

– I sin verste tilstand

– Jeg har aldri hatt et upassende seksuelt forhold. Todd, sa Cuomo på en pressekonferanse fredag.

Han angrep deretter de som ba ham trekke seg tilbake.

– Politikere som ikke vet et faktum, men tar avgjørelser og meninger er uansvarlig og farlig etter min mening. Folket i New York burde ikke stole på en politiker som tar stilling uten å kjenne fakta eller gjenstanden. Det, vennene mine, sier Cuomo er i en veldig dårlig posisjon i politikken Washington Post.

De siste dagene har han bedt politikere og støttespillere om å la være å trekke seg. I stedet vil han at de skal vente på en uavhengig etterforskning.

Han spurte også hvorfor kvinner nå skylder ham.

– Mange kommer med beskyldninger av mange grunner. Jeg vil ikke spekulere i folks potensielle intensjoner. Men som tidligere justisminister i staten kan jeg si at jeg har gått gjennom mange situasjoner der det er mange motivasjoner for å komme med en anklage. Derfor sier Kumo at du må vite fakta før du tar en beslutning.

Written By
More from Jakob Leif

Duffy og de resterende dobbelene er langt fra de fire siste – NRK Sport – Sportsnyheter, resultater og kringkastingsplan

Den norske dobbeltspilleren fire, med Duffy, Eric Solbagan, Oscar Helwick og Martin...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *