Angus d. Jones – Babystjernen har forsvunnet

I ni år har Angus d. Jones, 27, var for de fleste kjent som Jack Harper. Den siste rollen spilte han “To og en halv mann” Fra 2003 til 2012, og lenge ansett som en av de rikeste ungdommene, tjente han 1,7 millioner kroner per episode.

Så det kom som et sjokk for mange da han valgte å gi seg for serien, og tilsynelatende ikke strålte og helt avvek fra Hollywood.

Jones forklarte tidligere at bransjen var en av årsakene til sammenbruddet Da han var i serien “Ikke tro mot Gud og hans religion”

Deretter: I 2003
Tilbake til: Angus i “Two and a Half Men” i 2003. Her sammen med John Krier og Charlie Sheen. Foto: Warner Bros. TV / Chuck Lore Broad / Gopal / Rex / NTP
Se også

Nye bilder vekker oppmerksomhet

Barnestjernen har mildt sagt hatt en lav profil de siste årene, men nå har nye paparazzibilder om ham dukket opp i utenlandske blader, som også treffer sosiale medier. Solen Er en av mediene med bilder.

For mens de fleste husker ham som gutten Jack Harper, er 27-åringen nesten ikke til å kjenne igjen i dag. Da han spilte hovedrollen i TV -serien, hadde han lite hår i ansiktet. I dag har han imidlertid lengre skjegg og lengre hår enn før.

Alder: Angus huskes av mange som barn, men i dag er han nesten ikke til å kjenne igjen. Her 2016. Foto: Goldney / London Entertainment / Splash News / NTP
Alder: Selv om Angus huskes av mange som barn, er han nesten ikke til å kjenne igjen i dag. Her 2016. Foto: Goldney / London Entertainment / Splash News / NTP
Se også

Til tross for at han er en av de mest populære skuespillerne i Hollywood, har Jones bare 15 800 følgere på Instagram. I profilen går han under navnet “ang_tj_”, og han deler ikke noe spesielt fra sitt personlige liv.

Olsonpondon Jr.:“Olsonponton Jr.” Vi degenererte på 2000 -tallet, så vi chattet med Lars Anderson for å finne ut hva han kalte “Penny” gjør i dag.
Se også

La deg være flat

Jones sa farvel til både stjernestatus og millionlønn, men sa at han ikke brukte energi på sorg, og at du ikke kan endre fortiden, men se fremover.

27-åringen kan ha hatt noen flere fans som forestilte seg at det ville være passende for ham å fortsette som skuespiller. Da han trakk seg fra den populære serien Han sjokkerte fansen ved å si at det var søppel.

Han angret senere.

– Jeg beklager hvis jeg føler at uttalelsene mine er uaktsomme, respektløse overfor mine kolleger og ikke forstår den ekstraordinære muligheten jeg har blitt velsignet med. Angus D at jeg aldri brydde meg om det. Sa Jones gjennom sin talsmann CNN.

Superstjerne: Angus ble verdensberømt i en veldig ung alder. Her i 2009 i Los Angeles. Foto: Vincent Sandoval / BEI / REX / NTB
Superstjerne: Angus ble verdensberømt i en veldig ung alder. Her i 2009 i Los Angeles. Foto: Vincent Sandoval / BEI / REX / NTB
Se også

Håp og utdannelse

På et tidspunkt ble Jones tilhenger av Syvendedags adventistkirke – en kristen, protestantisk sekt. I et intervju med Pioneer Chronicle 27-åringen sa at han elsker kirkesamfunnet.

Da han ble pensjonist, valgte han høyere utdanning ved University of Colorado, hvor han studerte Environmental Research Program. På slutten av det første året hadde han imidlertid blitt en pioner innen jødiske studier Liste.

Barnas stjerner: På begynnelsen av 2000 -tallet gjorde mange barnestjerner fremskritt. Nå har alle vokst opp – kjenner du dem igjen? Musikk: Smittsom lyd. Bilder: NTB Scanpix / Instagram
Se også

– Jeg var veldig komfortabel den gangen. Å gå på college var veldig spennende for meg, sa han Mennesker I 2016 påpekte han at han hadde muligheten til å leve et “normalt” liv.

Kom tilbake

Da TV -stjernen brøt serien for omtrent ti år siden, tenkte Jones på seg selv En “gebyrhykler”. Når jeg ser tilbake, så det imidlertid ut til at han kunne komme tilbake til skuespilleryrket.

READ  Den nye varianten er demonstrert i Trondheim

– Jeg lukket absolutt ikke den døren, men jeg hadde det ikke travelt.

I forbindelse med den siste episoden av “Two and a Half Men” kom han tilbake til serien.

Født i rampelyset: 20 år gamle modellen Iris Law har to verdensberømte foreldre og er nå på “alles” lepper. Video: Instagram / NTB Scanfix / Red Carpet
Se også

Les mer: Slik gikk det med stjernene i “Smashpioner”

Written By
More from Jakob Leif

– Føles som en hvalross

19. november venter programlederen “Barman Celebrity” Drill Sjustat Christian (25) og forlovede...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *