Annigen Jurgenson: – – De er overrasket over å se meg

Den fjerde “Forman Gents” -uka kommer snart til en slutt, og på onsdagens show ble det klart at tidligere Elle-lærer Chigney Furdal (59) måtte gå i krig mot den hun velger.

– Utseendet til blond og dumhet

En av de som fortsatt er på gården, den han kunne hente på søndag, er Annieken J ர்க rgensen, 24, bedre kjent som Anniejor. Det er ingen hemmelighet at han i et sentralt intervju med Doug Plato var fornøyd med måten han ble portrettert av J ர்ர rgensen TV-kanal.

Opplysninger: Annigan hadde en kjæreste under innspillingen av “Foreman Giantis”.
Se også

– I det minste tror jeg i det minste at jeg kommer ut av det. Dette er tilbakemeldingene jeg fikk fra folk også. Mange sier det overrasker meg, men jeg forstår ikke helt. Hvem andre skal jeg være? Jeg tror folk har ideen om at jeg er en blond, dum blogger.

– Tror du folk tror det?

– Ja, ærlig talt. Hvis du har det innflytelsesmerket, har folk også et bilde av hva det er og hvordan det ser ut. Så jeg tar tak i min egen virksomhet, sier hun med et smil.

Smil og lavt: Øde Nert og Anniejor utviklet et nært vennskap under TV-innspillingen. Foto: Espen Chloe / TV2
Smil og lavt: Øde Nerdum og Annijor utviklet et nært vennskap under TV-innspillingen. Foto: Espen Chloe / TV2
Se også

Det er ingen sorg i kronisk kjærlighet

24-åringen sier at vennene hans har uttrykt stolthet i ham.

– Men fortell de samme vennene at foreldrene deres vil bli et godt menneske igjen. Men jeg forstår ikke hvorfor folk lurer på hvorfor jeg dukker opp. Vennene mine vet at jeg er sånn, men alle andre tror jeg.

Hun fortsetter:

– Folk tror jeg alltid er lei meg, jeg har kronisk kjærlighetssorg. Kanskje det er hva det er. Men det er absolutt ikke slik jeg er.

READ  "Star Wars" -finalistene Sandra Ling og Nut Marius har tidligere konkurrert på TV - V.G.
Gode ​​venner: Espen Thorsen, Anniken J ர்க rgensen og Derje Sforchem ga raskt uttrykk for மன் Barman Gentsis. Foto: TV2
Gode ​​venner: Espen Thoreson, Annigen J ர்க rgensen og Derje Sforchem oppdaget raskt tonen i “Foreman Gogentes.” Foto: TV2
Se også

– Hva synes du om de som ikke vet mye om deg?

– Jeg har vært i dette feltet så lenge, det er ikke noe jeg tenker lenger. Folk tenker på hva de vil, og da vet jeg hvordan alt er. Hvis vennene mine trodde jeg var et stykke, burde du kanskje ta deg selv i nakken, men jeg trenger virkelig en god dag fordi noen sa noe stygt til meg. Jeg har mottatt målingene mine.

– Lag på lag avføring

Som Duckbladet nevnte tidligere, var årets kjendiser, som tidligere sesonger, i stand til å forhandle om noen spesielle avtaler om å få bringe luksusartikler inn i hagen. Noen strakte seg tilbake og snappet med seg små ting.

Knytte bånd: Annigen J ர்க rgensen og Ode Nertrum fant tonen innen “Barman” -gården – et vennskap som “Annijor” ønsker for livet. Video: Red Carpet / TV2 Sumo
Se også

Jrgensen innrømmer at Lip Palm ble smuglet til en Lundreite-gård i Gregor.

– Noen mennesker vil ha det bra med tanke på at du har vært der i nesten fire uker, Annieken?

– Ha ha, det er en ren løgn! Vi er egentlig ikke rene. Noen ganger når jeg ser dette på TV, tenker jeg “du trenger å vite, finn ut hvordan vi giftet oss”.

– Var det ille?

– Ja, vi har ikke varmt vann, så vi måtte koke det – og du har ikke tid til å koke varmt vann, så bli lunken før du vasker. Du vil bli sett på som en tull i den forbindelse. Vi ble så skitne at du endelig kan tørke skitten av hendene, lag for lag, sier deltakeren “Foreman Celebrity”.

READ  Vulkanen fløy over utbruddet

– Hele kroppen min var skitten

Han forklarer at det tok lang tid og var veldig vanskelig.

– Folketøy ble til slutt brune! Selv om vi prøver vårt beste for å vaske håret med grønn såpe, er det egentlig ingen hygiene. Jeg gikk alltid med fett hår og jeg har ikke luktet min egen svette siden jeg var 12 år gammel. Deodorant er en undervurdert ting, sier J ர்க rgensen med en latter.

Imidlertid tror influencer i den “virkelige” verden at han ikke er storforbruker av forskjellige skjønnhetsutstyr.

– Jeg tenkte ikke så mye på det. Men jeg liker den gode lukten. Det verste for meg kan være håret, jeg tror ikke det å ha fett hår er en graving. Fordi jeg følte at hele mitt vesen var skittent, forteller Annijor til Docladet.

Forrige uke var det Marcus Bailey (28) permisjon måtte forlate gårdskjendisen.

Written By
More from Jakob Leif

– Fight for Life – VG

Profiljournalist: Under rettssaken mot Willem Holliday i januar 2019, Peter R. De...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *