Antall nye Apex Legends og store kartendringer

Med den åttende sesongen Apex Legends, Også kjent som Mayhem, begynner offisielt 2. februar. Som vanlig introduseres en ny spillbar karakter i kampene, og utvikler Respon Entertainment lover store endringer på Kings Canyon-kartet.

Australsk hardt hus


Apex Legends henger på Fuse-kamper neste sesong. Bilde: E.A.

Mannen som blir med i Apexs galleri i den åttende sesongen, heter Fuse. Han er fra Australia og basert på introduksjonsvideoen hans – som du ser øverst i artikkelen – var han sannsynligvis ikke skrudd sammen.

Respon har ennå ikke kunngjort hvilke funksjoner Fuse vil tilby. Som Polygon Imidlertid gravde seriøse fans opp spillfilene og oppdaget den nye heltenes evner, nemlig et rakettmissil i maskinens høyre hånd og en stor kanon med sikringen på ryggen.

Ved siden av karakteren lokker sesong åtte med et nytt våpen – og mer spesifikt en repeaterpistol. En ny rangering sesong vil også begynne, og nok en kamppasning full av kosmetikk for å låse opp for spillerne.

Ellers markerer Respon en annen endring fra det originale Apex Legends-kartet over Kings Canyon. Via nettstedene deres Utvikler எச்சரிக்க advarer om dramatiske endringer, men vi vil bare se størrelsen på endringene når sesongen nærmer seg.

Respon har fortsatt masse Apex Legends-innhold på lager.
– Vi har planer for Apex Legends fram til sesong 12

READ  Det er problemer med Google-tjenester - VG
Written By
More from Jakob Leif

Koronautbrudd i Northampton – sønn (2) offer:

Nesten 50 personer har blitt smittet med koronavirus i og rundt Stot...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *