Apple snakker med ledende leverandører av selvkjørende biler: Bloomberg

Som en del av et forsøk på å lage et elektrisk kjøretøy, skal Apple Lider ha begynt å snakke med leverandører av selvkjørende bilsensorer. Bloomberg.

Felles for mange Selvgående kjøretøy Prototyper og lidarsensorer brukes til å bestemme kjøretøyets avstand fra gjenstander, mennesker og andre kjøretøy. Teknologi Også brukt For andre teknologier, inkludert noen få iPhone-modeller.

Ifølge Bloomberg var Apple i samtaler med flere liters leverandører som jobbet med neste liter maskinvare. Rapporten slår også fast at Apple har utviklet programvare for selvkjørende biler lokalt. Men med henvisning til interne Apple-kilder sa Bloomberg at et kjøretøy kan være minst fem år unna lanseringen.

De siste ukene og månedene antyder rapporter at Apple har vært i samtaler med flere bilprodusenter for å utvikle merkevarebiler.

I januar kunngjorde en sørkoreansk avis avanserte samtaler med Hyundai Beta versjon Et Apple-kjøretøy innen ett år. Men Hyundai og søstermerket Kia Så nektet Disse samtalene.

Tilsvarende lanserte Nissan Insider nyheten i forrige uke Gikk ikke inn i diskusjoner Med Apple, til tross for rapporter om at det eksisterer.

“Imidlertid er Nissan alltid åpen for å utforske samarbeid og partnerskap for å akselerere industrielle endringer,” sa talsmannen.

READ  - Det ødelegger livene våre - VG
Written By
More from Jakob Leif

Lars Bohinen: – – Helt fjellslange

Det har gått åtte måneder siden Lars Bohinen ble sparket som Alesund-trener....
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *