Arsenal kritiserer hardt Premier League -mannen Arsenals “viktigste” mann:

Norske Arsenal -lærde er ikke bekymret for at Martin Edgar kommer tilbake til Real Madrid. Lagkapteinen, derimot, kunne ha blitt et større problem for klubben.

Omstruktureringsfasen i Arsenal har gått et skritt videre i sommer. Martin Adegord (22) var godt likt etter låneperioden på Emirates Stadium, men forlot Nord-London. Norges landslagsprofil vender tilbake til Real Madrid.

Englands midtbanespiller Ben White (23) er hentet fra Brighton for 50 millioner, mens Arsenal -midtbanespiller Albert Zambi Lokonga (21) og forsvarer Nuno Towers (21) er blitt kjøpt i sommer.

Følg Netvisions endrings rykter direkte – hver dag

Trener Michael Arteta og klubbledelsen la ikke skjul på at Edgard skulle komme tilbake. Likevel er det fullt mulig at laget ville stått sterkt uten nordmennene, slik mange norske Arsenal -eksperter tror.

– Jeg liker Martin veldig godt som person og som spiller. Men jeg vet ikke om det er den spilleren Arsenal trenger. Jeg vet at Arteta liker spilleren og spillertypen. Jeg tror Martin Edgard vi så i Arsenal hadde noen gode kamper litt tidlig. Da var det ofte det sikre passet. “Jeg vet ikke hvor jeg skal bruke Arsenal -pengene, men jeg er ikke overrasket om de gjør det,” sa Doug Solheim til Netizen.

Solheim er tidligere vert for Premier League Canal + og en respektert Arsenal-supporter. Han mener en spiller som kaptein Pierre-Emerick Abamayang trenger en mer intelligent pasning, som ofte truer motstanderne. Descartes -passet gikk ofte frem og tilbake forrige sesong, tror han.

– Det er klart at Edgard har gjort et godt inntrykk som person, og Arsenal ser på tingene han har. Hvis han kommer tilbake til stillingen han var i i Real Sociedad, vil han være en festning. Men jeg tror ikke han viste det i løpet av sin tid i Arsenal, legger Solheim til.

Emily Smith Rowe (21) spilte veldig bra i samme rolle på laget før Dramen -spilleren kom til klubben på kreditt. Solheim mener Smith Rowe har mer energi med sin progressive kraft, og har vist bedre fart enn Edgard gjorde i den sentrale angripende midtbanen.

Den støttes av Discovery -kommentator Kenneth Friedheim, en annen norsk Arsenal -sympatisør. Han er godt klar over at Smith Rowe bør investeres i såkalt “tomtebeholdning”, og han tror det er mange gode alternativer til Arteta generelt i angrepssjanser.

Jeg mener Arsenals gull er Smith Rowe og Pugo Saga. Gabriel Martinelli har en stor energi. Samtidig har de Nicolas Babe, en spiller jeg ikke likte da han kom til Arsenal. Da han så ut til å gjøre sine egne ting, brydde han seg bare om seg selv.

READ  Trygt i henhold til gjeldende krav - VG

– For å få stor kreditt for arbeidet han gjorde med Arteta Baby. Det har fått ham til å innse at han er en lagspiller og bruker sine enorme talenter veldig effektivt og til det beste i laget. Jeg tror Arsenal er veldig partisk i utkanten, beskriver Friedheim i detalj i en samtale med Netavisan.

Mistanke om stjernen

Når han påpeker hva han savnet i sommer, peker han på en situasjon der “The Gunners” ikke brukte penger.

– Det jeg vil se mer i Arsenal er en spiss som scorer mål. Aubameyang er en skikkelig skuffelse, tror jeg. Jeg begynte å lure på om han var på toppen.

– Men følelsen kommer til meg at han skal spille, og så blir han plassert til venstre. Det betyr at Arsenal har de beste spillerne. Både i Fab og Martinelli sier Friedheim.

Som spiss er det ingen tvil om at Friedheim foretrekker Alexandre Lockett fremfor lagkaptein ub Bameyang.

– Jeg har den beste følelsen av medaljong. Men problemet hans er at han ikke fikk nok mål. Han er en veldig hardtarbeidende spiss. Lockheed er en konstant plage, og tiltrekker seg mye oppmerksomhet som kan skape plass for andre. Jeg synes han ser ut som en ekte lagspiller og en virkelig ærlig ansatt.

– For å bruke tiden til Alex Ferguson, virker det som om ub bameyang “mistet en gård eller to”. Det var den ekstreme farten som alltid var foran ham. Det har satt ham i fare, men det er ikke lenger så kraftig. Jeg er veldig skeptisk til det første stedet, sier Friedheim til Netizen.

Les også: (+) Ingen tvil om fantasy -eksperten – disse burde være i teamet ditt: – Gal å gå uten

Etter en svak åttendeplass i forrige Premier League -sesong, håper han å gi de yngre spillerne de viktigste rollene på laget.

– Jeg synes det er trist hvis en spiller som Martinelli starter en ny sesong, der han bare får svært få sjanser, på grunn av Abmiang -kapteinen, høy gate og “må” -spillet. Jeg tror det går utover det Arteta prøver å oppnå, påpeker kommentatoren.

READ  Ny forskning: - Vi er ikke eldre enn dette

Må være minst 20 mål

Tidligere Saga Solheim har ikke vært kritisk til Arsenals bruk av kapteinskapen til venstre, men insisterer på at Capone helt klart burde opptre på et høyere nivå neste sesong.

– Uansett ser jeg på ham som en avslutningsspiller. Hvis du bruker Abameyang som kant eller spiss, er det han som må score 20 mål. Solheim sier at han ikke kunne se noen andre modne for det i Arsenal i dag.

– Enten han spiller på kanten eller i midten, spiller han ikke alle rollene i verden før han finner en vei tilbake til poengsumformatet. Å komme fra kanten er flott, men han må definitivt få poengsummen. De har ingen andre med de siste egenskapene, i hvert fall ikke så konsekvent som han viste før fjorårets sesong.

Solheim tror at de i sesongen 2020-21 må vente lenge før Abamayang tar form igjen.

– Hans høye nivå er veldig høyt, og jeg håper han finner en måte å komme tilbake til det. Han fortjener det helt hvis han kommer for å spille. Hvis det ser ut som i fjor, hvis du prøver igjen, vil han stå i veien. Da må du la ungene vokse og være fremtiden.

– Jeg har ikke gitt opp ub pameyang, jeg er klar til å gi ham en ny sjanse. Jeg tror Artada vil gi ham en ny sjanse, og jeg tror han burde få det. Jeg er ikke enig med Kenneth. Det kan være å tro på noe som ikke skjedde, sier Solheim til Neltivision.

Les også: Tabellnotater fra nettavisen for Premier League 2021-2022

De to tidligere TV -kollegene er imidlertid enige om én ting: Argentina må lede Arsena til topp fire i Premier League hvis klubben skal fortsette trenden som Spinard sikter mot.

– Jeg synes du bør se en klar forbedring. Etter mitt syn er det nødvendig hvis Arteta er trygg på at de kan ta Arsenal dit de er. Det betyr å kjempe om ligatittelen. Friedheim sier til Netavision at dette blir en avgjørende sesong for ham.

Han er ikke i tvil om at Gunners vil ha tilgang til de beste lagene i ligaen, som Manchester City, Manchester United, Liverpool og Chelsea. I tillegg tror en Discovery -kommentator at Arsenal ikke kommer til å være et klart tilbakeslag for gjensidige oppgjør, men bør innse at det er en reell sjanse for å slå dem.

READ  I følge Valve kan SteamTech kjøre alle de nyeste spillene -

Bruke pengene skikkelig?

Solheim og Friedheim føler seg veldig usikre i det mest defensive området på midtbanen ved siden av hvem som skal stå for målproduksjonen på laget. Foreløpig føles Granite Shaga fortsatt som et bedre alternativ enn det Arteta signerte på Thomas Party.

I sommer brukte Arsenal imidlertid store penger på føderalt forsvar.

Ben White får gode skudd ved overgang, men tar en kort pause når Netavision blir bedt om å vurdere Fredheim -klubbens siste storkjøp.

Les også: Norsk landslagsspiller for Arsenal: -Et godt inntrykk

– Hvit er en god spiller og en god signatur. Jeg kunne ikke se at det var nødvendig for en midtbanespiller Arsenal. De har hauger med midtbanespillere, forteller Friedheim til Netavision, og ler litt.

– Men det skal bemerkes at Arteta ikke er fornøyd. For meg er Rob Holding som en klinker i det sentrale forsvaret. Da virket det som om han ikke hadde bestemt seg for om det var Gabriel eller Murray, det vil si den venstrebeinte blokkeringen som spilte ved siden av ham og beskrev kommentarprofilen i detalj.

Kommunikasjon på engelsk må ha vært et problem for Gabriel. Etter den store overgangen fra Lilly i fjor sommer ga brasilianerne tydelige tegn på å vokse bedre som en bedre partner med kamerat David Luiz. Nå som Lewis er borte, har det kommet en ny 50 millioner hvit fra Brighton.

I tillegg har Arsenal kjøpt 21 år gamle belgiske Lokonga fra Anderlecht og venstrebacken Tavares på samme alder fra Benfica. Paret vil trolig bidra til laget på sikt og vil raskt bli reserveløsninger neste sesong.

Friedheim påpekte at disse sommeroverføringene ikke var nok til å ta den tradisjonelle London -klubben til topp fire, mens han mener Arsenal har signert godt. Han har liten tro på det.

Han og Doug Solheim påpeker at klubben ikke spiller i Europacupen neste sesong. Det er helt klart at Arsenal nå vil lete etter forsterkninger for å hjelpe dem med å komme tilbake på toppen.

Written By
More from Jakob Leif

– Det virker ikke som en mindre skade – VG

NED: Jordan Henderson må forlate banen en halvtime senere mot Everton –...
Read More

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *